Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κύπελλο Ελλάδος-κλήρωση: Η ΑΕ Λευκίμμης πέρασε στην 5η φάση χωρίς αγώνα

Κύπελλο Ελλάδος
30 Σεπτεμβρίου 2021 / 12:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Η κλήρωση της 4ης φάσης του κυπέλλου έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ το μεσημέρι της Πέμπτης 30/9 και ανάμεσα στις 23 ομάδες που μπήκαν στην κληρωτίδα ήταν και η ΑΕ Λευκίμμης

Στη διαδικασία που έγινε και βγήκαν 9 ζευγάρια, με 5 ομάδες να περνούν χωρίς αγώνα, συνολικά δηλαδή θα προκριθούν 14 σύλλογοι που θα συναντήσουν τους 10 της Σούπερ Λίγκας 1, στην 5η φάση, αφού Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης θα μπουν στον θεσμό από την 6η φάση και ύστερα.

Η «Βασίλισσα του Νότου» ήταν στις 5 τυχερές ομάδες που περνάνε στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα, αφού κληρώθηκε δεύτερη ανάμεσα στις πέντε ομάδες που δεν θα αγωνιστούν. Πάει δηλαδή στον 5ο γύρο η ΑΕΛ, κάνει που ούτε στα πιο τρελά όνειρα δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί και θα έχουμε και συνέχεια.

Είναι μια ομολογουμένως πολύ ευχάριστη είδηση για δυο λόγους. Ο ένας είναι ότι θα αποφύγει και πάλι μια οικονομική αιμορραγία, αφού τέτοια ματς κοστίζουν. Ο δεύτερος λόγος είναι πως στην επόμενη φάση θα έχουμε και 10 από τις ομάδες της Super League 1 και είναι πολύ πιθανό η ΑΕΛ να βρεθεί αντίπαλος μιας από αυτές, όπως π.χ. ο Παναθηναϊκός. Και στην 4η φάση οι αγώνες είναι μονοί.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Παναχαϊκή-Αιγάλεω
Διαγόρας Ρόδου-ΑΕΛ
Αναγέννηση Καρδίτσας-Αλμωπός Αριδαίας
Προοδευτική-Ξάνθη
Νίκη Βόλου-Εργοτέλης
Κοζάνη-Άγιος Νικόλαος
ΑΟ Υπάτου-Τρίκαλα
Πανσερραϊκός-Ηρακλής
Λεβαδειακός-Καλαμάτα

Άνευ αγώνα προκρίθηκαν οι Καλλιθέα, ΑΕ Λευκίμμης, Αχέρων Καναλακίου, Κηφισιά και Ηλιούπολη.
Φωτο 30_9 ael klirosi kipelou

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια