Πέρασε στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος ο ΝΑΟΚ

Πέρασε στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος ο ΝΑΟΚ

Υδατοσφαίριση – Μίνι παίδες (Κ13)

28
Σεπτεμβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δουλειά σε βάθος ήταν ο σχεδιασμός του ΝΑΟΚ πριν λίγα χρόνια 5-6 και με ανάδειξη Κερκυραίων παικτών να επιστρέψουμε στις μεγάλες κατηγορίες. Και το πρόγραμμα πηγαίνει καλά και υλοποιείται σιγά-σιγά αφού η ανδρική ομάδα ανέβηκε στην Α2, ενώ στα τμήματα υποδομής (ο Γ. Χατζηγεωργίου κάνει εξαιρετική δουλειά) τα παιδιά ως 13 ετών μπόρεσαν να φτάσουν στα τελικά του πρωταθλήματος και αυτό λέει πολλά. Κυρίως ότι η ομάδα έχει και παρόν και μέλλον και μπορεί να στηρίζεται στα δικά της παιδιά.
Η Β' φάση, στο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης των Μίνι Παίδων (Κ13) στην οποία συμμετείχε ο ΝΑΟΚ στον Όμιλο της Θεσσαλονίκης, έγινε Παρασκευή (24/9) με
 Κυριακή (26/9), σε 5 ομίλους, με τις δυο πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου να προκρίνονται στην τελική φάση.
Στον Όμιλο της Θεσσαλονίκης ο ΝΑΟΚ κέρδισε Πανσερραϊκό, ΕΑΤΕΚ και ΟΦΘ, ήλθε ισόπαλος με τον Άρη και έχασε από τον ΠΑΟΚ, πήρε την 2η θέση και μαζί το εισιτήριο για την Τελική Φάση (1-3/10).
Στην κλήρωση της τελικής φάσης που έγινε τη Δευτέρα 27/9 διαδικτυακά από τα γραφεία της ΚΟΕ, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα 1-3 Οκτωβρίου αναδείχθηκαν οι δυο όμιλοι που είναι:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΝΟ Χανίων, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, ΝΟ Πατρών, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός
Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΝΑΟ Κέρκυρας, ΝΟ Λάρισας, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΟΥΚ Βόλου
Η Βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε στη β΄ φάση στον Όμιλο της Θεσσαλονίκης:
ΠΑΟΚ               15
ΝΑΟΚ               10
Άρης                10
Πανσερραϊκός 06
ΟΦΘ                03
ΕΑΤΕΚ              00
Ο ΝΑΟΚ στην ισοβαθμία με τον Άρη αν και το μεταξύ τους ματς τελείωσε 4-4, πήρε τη 2η θέση γιατί έχασε με 12 τέρματα διαφορά από τον ΠΑΟΚ (4-16), ενώ ο Άρης με 16 (2-18). Στα άλλα ματς είχε κερδίσει 15-4 την ΕΑΤΕΚ και 14-3 τον ΟΦΘ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ