Υδατοσφαίριση: Στα τελικά ο ΝΑΟΚ έκανε 3 στα 3 στο Βόλο - Φουλ για Α2

Υδατοσφαίριση: Στα τελικά ο ΝΑΟΚ έκανε 3 στα 3 στο Βόλο - Φουλ για Α2

Η τελική φάση θα γίνει 1-3 Οκτωβρίου, εκεί θα είναι οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (σύνολο οκτώ).

19
Σεπτεμβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε δηλώσεις του στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ο προπονητής του ΝΑΟΚ Σπύρος Καρδόνας είχε πει  ότι η ομάδα πάει στον Βόλο να αγωνιστεί στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής με στόχο τις τρεις νίκες και την πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος.

Αυτό έκανε ο ΝΑΟΚ, που έπειτα από εξαιρετικές εμφανίσεις με αντιπάλους τον ΟΕΑΝΑ Βόλου και τον ΝΟ Ναυπλίου πήρε τις νίκες και ουσιαστικά ήταν ήδη στα τελικά, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του τελευταίου ματς κόντρα στον αδύναμο Πύρρο Ιωαννίνων.

Το βράδυ του Σαββάτου 18/9 ο ΝΑΟΚ νίκησε 7-3 τον ΟΕΑΝΑ Βόλου, με εντυπωσιακή άμυνα, χαρακτηριστικό ότι στο β΄ ημίχρονο δεν δέχθηκε τέρμα. Το πρωί της Κυριακής 19/9 έπαιξε καθοριστικό ματς με τον ΝΟ Ναυπλίου με νίκη ήταν σίγουρα στα τελικά, κέρδισε 7-5 έχοντας πάλι καταπληκτική αμυντική λειτουργία, μόλις ένα γκολ δέχθηκε στο β΄ μέρος, ενώ το απόγευμα της Κυριακής χωρίς πρόβλημα και με μεγάλη συμμετοχή των νεαρών παικτών σκόρπισε 19-4 τον Πύρρο Ιωαννίνων. Έκανε 3 στα 3 και πλέον μετά από δυο εβδομάδες πάει να διεκδικήσει την άνοδο.

Η τελική φάση θα γίνει 1-3 Οκτωβρίου, εκεί θα είναι οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (σύνολο οκτώ). Στην Α2 της περιόδου 2021-22 θα ανέλθουν οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης.

Φωτό: Η ομάδα του ΝΑΟΚ στο κολυμβητήριο του Βόλου το πρωί της Κυριακής 19/9/2021 μετά τη νίκη της επί του Ναυπλίου    

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ