Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι γιορτάζουν την 85η επέτειο ίδρυσης του συνδικάτου τους

Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι γιορτάζουν την 85η επέτειο ίδρυσης του συνδικάτου τους

Έχει μεγάλη αξία για μας να προσεγγίσουμε τα σημεία της εξέλιξης του συνδικάτου μας και των αγώνων του μέσα στον χρόνο. Γι αυτό πραγματοποιούμε εκδήλωση αφιερωμένη στα 85 χρόνια από την ίδρυση του, υπογραμμίζεται στην πρόσκληση.

28
Aυγούστου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου. Θα ξεκινήσει περίπου στις 20:00, στο σχολείο των Βιταλάδων.

Σύμφωνα με το προσκλητήριο κείμενο του συνδικάτου, δεν είναι λίγες οι φορές που ‘’φίλοι’’ και εχθροί ερμηνεύοντας κατά το δοκούν την αρνητική συγκυρία για το εργατικό κίνημα, προέβλεψαν την διάλυση των συνδικάτων και την εξαφάνιση των εργατικών αγώνων.

Όμως χούντες, πόλεμοι, μνημόνια, διωγμοί, αντιλαϊκές και φιλολαϊκές εξουσίες, δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την ιστορία να γράφεται.
85 χρόνια το συνδικάτο είναι εδώ τώρα πιο δυνατό από ποτέ και αύριο ακόμη πιο δυνατό, γιατί είναι η ανάγκη που γράφει την ιστορία.

Επειδή για μας η ιστορία τροφοδοτεί με πείρα και διδάγματα το μέλλον βαδίζουμε πάνω στις στέρεες βάσεις των διαχρονικών αγώνων του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, διεκδικώντας την ζωή που μας αξίζει.

Έχει λοιπόν μεγάλη αξία για μας να προσεγγίσουμε τα σημεία της εξέλιξης του συνδικάτου μας και των αγώνων του μέσα στον χρόνο.
Γι αυτό πραγματοποιούμε εκδήλωση αφιερωμένη στα 85 χρόνια από την ίδρυση του.
 
Το πρόγραμμα
 
8.00 - 8.15 Προσέλευση
8.15 - 8.30 Χαιρετισμός προέδρου του συνδικάτου
8.30 - 8.45 Χαιρετισμοί προσκεκλημένων
8.45 - 9.00 Τιμητική διάκριση αγωνιστών του συνδικάτου
9.00 Συναυλία με το συγκρότημα ‘’ΠΑΠΡΙΚΑ’’. Ενα βιωματικό μουσικό ταξίδι στο χρόνο.