Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγιασμός στην ΑΕ Λευκίμμης ενόψει της πρεμιέρας του Σαββάτου

Γ΄ Εθνική
26 Αυγούστου 2021 / 18:14
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως όλες σχεδόν οι ομάδες του νησιού και η «Βασίλισσα του Νότου» η ΑΕΛ, έκανε τον καθιερωμένο της αγιασμό

πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της για τη σεζόν. Ο προπονητής Αντώνης Δρακόπουλος, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και μέλη του Δ.Σ. έδωσαν το παρόν έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας, με τις ευχές βέβαια του ιερέα για μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς.

Δεν αργεί μάλιστα να ξεκινήσει η σεζόν, μάλιστα θα γίνει ενωρίτερα από ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί. Και αυτό γιατί για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος η ΑΕΛ που κληρώθηκε να παίξει στη Λευκίμμη με τον Ατρόμητο Παλαμά (Καρδίτσας) αντί την Κυριακή θα δώσει τον αγώνα της το Σάββατο, μια μέρα ενωρίτερα.

Η προετοιμασία για το ματς αυτό δεν αλλάζει τον προγραμματισμό της ομάδας, αφού το πρωτάθλημα είναι αυτό που την ενδιαφέρει και εκεί ρίχνει όλο της το βάρος. Για το θεσμό του κυπέλλου «υποχρεώθηκε» να πάρει μέρος (όπως και ο ΟΦΑΜ), το ματς το βλέπει σαν «προετοιμασίας» ενόψει του πρωταθλήματος. Άλλωστε ούτε έτοιμη είναι στο βαθμό που θέλει ο Αντώνης Δρακόπουλος σε θέματα φυσικής κατάστασης, τακτικής κλπ, ούτε ένα φιλικό δεν μπορεί να δώσει ώστε να μονταριστεί κάπως η ομάδα, ούτε έχει ολοκληρώσει το ρόστερ, αφού θα κάνει ακόμη κάποιες προσθήκες τις επόμενες μέρες.

Έρχεται το Σαββατιάτικο ματς να δείχνει απλά ότι για την ΑΕΛ θα είναι σαν «φιλικό» προετοιμασίας, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσει να κερδίσει το ματς με όλες της τις δυνάμεις, άσχετα θα έχει και ελλείψεις και δεν είναι έτοιμη για επίσημο ματς.   
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια