Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη 25/8 στην Κασσιώπη

Διακοπή κυκλοφορίας
24 Αυγούστου 2021 / 14:10

ΚΕΡΚΥΡΑ. Διακοπή κυκλοφορίας για τρεις ώρες θα γίνει την Τετάρτη στην

επαρχιακή οδό που οδηγεί από το Λιμάνι της Κασσιώπης (παραλιακά) και καταλήγει στην επαρχιακή οδό Κασσιώπης Αχαράβης ( Ε.17) θέση Καλαμιώνας.

Όπως ενημερώνει η Τροχαία Κέρκυρας, η ρύθμιση γίνεται κατόπιν αιτήματος να σταθμεύσει στην περιοχή φορτηγό όχημα μεταφορικής εταιρείας και για την αποφυγή ατυχημάτων:

Η ανακοίνωση της Τροχαίας:

Κατ’ εφαρμογή του άρθρου 52 παράγραφος 2 του ν. 2696/1999 περί ΚΟΚ όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει, αποφασίζουμε τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της επαρχιακής οδού που οδηγεί από το Λιμάνι της Κασσιώπης (παραλιακά ) και καταλήγει στην επαρχιακή οδό Κασσιώπης Αχαράβης ( Ε.17) θέση Καλαμιώνας, από την 08:00 ώρα της Τετάρτης 25-08-2021 έως την 11:00 ώρα της ιδίας, προκειμένου σταθμεύσει φορτηγό όχημα μεταφορικής εταιρίας, αμέσως μετά το εστιατόριο «το κύμα» της περιφερειακής οδού Κάστρου - Κασσιώπης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα λαμβάνει χώρα από την κεντρική οδό της Κασσιώπης που οδηγεί στην επαρχιακή οδό Κασσιώπης Αχαράβης (Ε.17).

Με ευθύνη του αιτούντος ιδιώτη και της μεταφορικής εταιρίας να τοποθετηθεί έγκαιρα πλήρης και κατάλληλη, κατά περίπτωση, σήμανση (κινδύνου, ρυθμιστική και πληροφοριακή) για την ενημέρωση των χρηστών της οδού και των κατοίκων της περιοχής προς αποφυγή τροχαίου ατυχήματος.

Επίσης ο αιτών να ενημερώσει έγκαιρα τους κατοίκους και ιδιοκτήτες καταστημάτων της περιοχής για την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας .

Το Α.Τ. Βόρειας Κέρκυρας να παρακολουθεί την επάρκεια της σήμανσης και να υποδεικνύει στον υπεύθυνο των εργασιών οποιοδήποτε άλλο μέτρο κρίνεται επιβεβλημένο για την ενημέρωση των οδηγών, προς αποφυγή τροχαίου ατυχήματος.

Οι παραβάτες της παρούσας, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του Ν. 2696/99 "Περί κυρώσεως του κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας", η δε εφαρμογή της ανατίθεται στο Α.Τ. Βόρειας Κέρκυρας.