Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παιχνίδι, διασκέδαση και χαλάρωση για τα παιδιά ιστορικό κολυμβητήριο του ΝΑΟΚ

Υδατοσφαίριση
23 Αυγούστου 2021 / 16:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μία ανάρτηση στο pisina.net μας δίνει το ερέθισμα να αναφερθούμε ξανά στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο ΝΑΟΚ

τα τελευταία χρόνια, να αναπτύξει το πόλο και να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ με Κερκυραίους αθλητές που θα μπορέσουν να ανεβάσουν ψηλότερα την ομάδα.

Ξεκινώντας με τίτλο «Μπράβο στους Κερκυραίους», το pisina.net αναφέρει αυτά που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, δηλαδή να είναι γεμάτη το ανοιχτό κολυμβητήριο με παιδιά που παίζουν πόλο, το ευχαριστιούνται, ενώ οι αγώνες τα Σαββατοκύριακα είναι κάτι που «τραβάει» ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των παιδιών. Άλλωστε ο ιστορικός αυτός χώρος έχει  μεγαλώσει γενιές αθλητών, είτε του πόλο είτε της κολύμβησης και η μαγευτική του θέση, μόνο ευχάριστα προϊδεάζει κάποιον να βρεθεί εκεί.

Στο pisina.net ο Σπύρος Καρδόνας δήλωσε: «Κάθε Σαββατοκύριακο του Αυγούστου διοργανώνουμε εσωτερικά τουρνουά με μεικτές ομάδες με όλους τους αθλητές του ΝΑΟΚ στις ιστορικές εγκαταστάσεις του Ομίλου. Συνδυασμός ευγενούς άμιλλας και καλοπέρασης. Τα παιδιά χαλαρώνουν και διασκεδάζουν παίζοντας πόλο». Δεν παρέλειψε όμως και να διευκρινίσει ότι όλο αυτό που βλέπουμε είναι δουλειά του Γιώργου Χατζηγεωργίου, παλιού πολίστα της ομάδας και νυν προπονητή, κυρίως στα παιδιά μικρότερων ηλικιών.

Θα πρέπει να επαναλάβουμε ότι τα τελευταία χρόνια με τον Σπύρο Καρδόνα επικεφαλής του προπονητικού τιμ της ομάδας, υπάρχει πολύ καλή παρουσία του ΝΑΟΚ και στους αγώνες των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, καθώς έχει πλέον και γυναικείο τμήμα πόλο και κυρίως δεκάδες παιδιά που αγαπούν το άθλημα και έρχονται στην πισίνα για να φορέσουν το σκουφάκι του ΝΑΟΚ και να φτάσουν στην πρώτη ομάδα και γιατί όχι, ψηλότερα. Επίσης φέτος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής όπου αγωνίστηκε ήδη στην πρώτη φάση ο ΝΑΟΚ, στηρίχτηκε στις δικές του δυνάμεις, με μόλις μία μεταγραφή, κάτι που δείχνει ότι ο σχεδιασμός προχωράει και πιθανόν σε 2-3 χρόνια με ομάδα 100% κερκυραίων θα βρίσκεται στην Α2 και θα υπάρχει μια υπολογίσιμη γυναικεία ομάδα που θα μετέχει στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Για όλα αυτά μόνο αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο το προπονητικό τιμ και στη διοίκηση για τη σωστή πορεία στην οποία βαδίζει η υδατοσφαίριση του Ομίλου.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια