Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νεκρός ανασύρθηκε από πηγάδι στη Στρογγυλή

διάσωση
18 Αυγούστου 2021 / 19:52
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Αρχικώς έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείου που ειδοποιήθηκαν από τον γιο του που τον αναζητούσε από νωρίς.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του 60χρονου άνδρα που ανασύρθηκε νωρίτερα την Τετάρτη από πηγάδι. Πρόκειται για ντόπιο, που διατηρούσε στην περιοχή κτήμα με ζώα και άγνωστο πως βρέθηκε στο πηγάδι του. Την υπόθεση ερευνά το Α/Τ Αχιλλείου, που είναι και η περιοχή ευθύνης του.

Χωρίς τις αισθήσεις του οι άνδρες της Ομάδας Διάσωσης της Πυροσβεστικής ανέσυραν ένα άτομο, που προηγουμένως είχε πέσει σε πηγάδι. Το συμβάν έγινε περίπου στις 19:00 της Τετάρτης (18/8) στην ύπαιθρο της Στρογγυλής της Μέσης Κέρκυρας.

Αρχικώς έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείου που ειδοποιήθηκαν από τον γιο του που τον αναζητούσε από νωρίς.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν την συνδρομή των ειδικότερων της Πυροσβεστική και μισή ώρα μετά ανεσύρθη, δυστυχώς νεκρός.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.