Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάλεσμα του Ορειβατικού Συλλόγου Κέρκυρας για συνδρομή στο έργο της Πυροσβεστικής

Φωτιά
18 Αυγούστου 2021 / 10:50

Καλούν τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για εθελοντική συμμετοχή σε ομάδες που θα αναλάβουν έργο με την καθοδήγηση του Πυροσβεστικού Σώματος, σε ημέρες υψηλού κινδύνου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Κέρκυρας, εν μέσω των καταστροφικών πυρκαϊών που έπληξαν και συνεχίζουν να πλήττουν τη χώρα, αναλαμβάνει πρωτοβουλία συνδρομής του έργου του Πυροσβεστικού Σώματος του νησιού μας, με τη δημιουργία ομάδων περιπολιών επιτήρησης δασικών περιοχών και έγκαιρης ειδοποίησης σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς:

«Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την εθελοντική συμμετοχή τους στις ομάδες αυτές, οι οποίες θα αναλάβουν έργο με το συντονισμό και τη καθοδήγηση του Πυροσβεστικού Σώματος, και σε ημέρες και ώρες υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαϊάς. Έχουμε την πεποίθηση ότι πολλά από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου διαθέτουν τόσο το αίσθημα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο όσο και την ικανότητα και εμπειρία για ένα τέτοιο έργο.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Σπ. Μάθεσης 697 270 0279,
Κατερίνα Μαντζουρογιάννη 697 714 4216,
Ειρ. Διαμάντη 697 720 7218
ή με μήνυμα στο e-mail του συλλόγου: [email protected] & στη σελίδα μας στο facebook

Ευχαριστούμε τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Κέρκυρας κ. Ν. Κολοβό, καθώς και τον Ειδικό Σύμβουλο Διαχείρισης Κρίσεων του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας κ. Α. Χατζηανδρέου, για την άμεση και θετικότατη ανταπόκριση στη πρωτοβουλία του συλλόγου».