Τετάρτη 17.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ζάκυνθος:Τρεις συλλήψεις για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

ΖΑΚΥΝΘΟΣ
12 Αυγούστου 2021 / 09:28

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, (276,2) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά, χρηματικό ποσό των-180- ευρώ και μία μοτοσυκλέτα

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Συνελήφθησαν, χθες Τρίτη  (10.08.2021), στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, τρεις ημεδαποί –δύο άνδρες και μία γυναίκα-, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.  

Συγκεκριμένα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο νησί της Ζακύνθου, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην πόλη της Ζακύνθου, όπου αρχικά εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν δύο ημεδαποί –ένας άνδρας και μία γυναίκα-, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (4,3) γραμμαρίων.
 
Από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι ημεδαποί είχαν προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες, λίγο νωρίτερα, από έτερο ημεδαπό σε οικία στην πόλη της Ζακύνθου, όπου σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο ημεδαπός, ενώ επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:  
  • συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -271,9- γραμμαρίων
  • -1- ηλεκτρονική ζυγαριά
  • -1- φορητός υπολογιστής (laptop)
  • το χρηματικό ποσό 180 ευρώ
  • -1- κινητό τηλέφωνο
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε και μία μοτοσυκλέτα ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.