Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσημη πρώτη την Τετάρτη 4 Αυγούστου για την ΑΕΛ

ΑΕ Λευκίμμης
03 Αυγούστου 2021 / 17:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για το απόγευμα της Τετάρτης 4 Αυγούστου ορίστηκε η πρεμιέρα της προετοιμασίας της «Βασίλισσας του Νότου».

Η ΑΕΛ, θέλει την καλή πορεία, ξέρει όμως ότι τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, αφού οι ομάδες είναι λιγότερες, δεν θα έχουμε νεοφώτιστες αφού καμιά δεν θα ανέβει από τα τοπικά και τα ταξίδια θα είναι σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Παρόλα αυτά είναι έτοιμη και για δυσκολότερα.

Από την άλλη υπάρχει μια σημαντική αλλαγή, αυτή του προπονητή. Ο Παναγιώτης Κορομπόκης άφησε τη θέση του στον έμπειρο Αντώνη Δρακόπουλο, μια πολύ καλή επιλογή, όμως περιμένουμε να δούμε και τη διαμόρφωση του ρόστερ της ομάδας, αφού προς το παρόν και με βάση τις ανακοινώσεις της ομάδας, κάποιοι από τους περσινούς βασικούς παίκτες δεν είναι γνωστό αν θα συνεχίσουν, ενώ περιμένουμε και τις νέες επιλογές στο μεταγραφικό κομμάτι.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ενημερώνει ότι η πρώτη συνάντηση και έναρξη προετοιμασίας θα γίνει την Τετάρτη 4/8 στις 18:30 στο στάδιο Λευκίμμης. Το Δ.Σ. εύχεται στους ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας μας μια σεζόν γεμάτη υγεία και με σκληρή δουλειά να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας για τη νέα σεζόν. Επίσης ευχόμαστε υγεία και καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες».

Την Πέμπτη 5/8 στις Αλυκές Λευκίμμης στις 21:15 θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, με ελεύθερη είσοδο στο πλαίσιο του 11ου φεστιβάλ «Αλυκών Λευκίμμης», με πρωτοβουλία του Δήμου Νότιας Κέρκυρας και στήριξη της ΠΕΔΙΝ. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στην ΑΕΛ και θα είναι μια οικονομική ανάσα στο ξεκίνημα της σεζόν.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια