Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προς διάθεση εισιτηρίων για το Βίδο σε ευπαθείς ομάδες ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας

Βίδο
03 Αυγούστου 2021 / 10:37
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Η λύση αυτή επιχειρείται μετά τους δυο άγονους διαγωνισμούς που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για την μίσθωση του δημοτικού καϊκιού

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την αγορά εισιτηρίων και την δωρεάν διάθεσή τους στις ευπαθείς ομάδες για την μεταβάσή τους στο Βίδο με σκάφη της ελεύθερης αγοράς δρομολογεί ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, όπως τόνισε στην «Ε» ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Παντελιός.

Η λύση αυτή επιχειρείται μετά τους δυο άγονους διαγωνισμούς που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για την μίσθωση του δημοτικού καϊκιού «Αγ.Στέφανος», προκειμένου να ξεκινήσουν τα δρομολόγια προς το Βίδο.

Ωστόσο επειδή δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον και μέχρι σήμερα η μετάβαση στο νησί γίνεται είτε με ιδιωτικά σκάφη είτε με βαρκούλες της ελεύθερης αγοράς με εισιτήριο, ο Δήμος καταφεύγει σε αυτή την λύση.

«Η δημοτική αρχή επειδή θέλει να εξυπηρετήσει τον κόσμο και να καλυφθούν οι ανάγκες βρίσκεται προς αγορά εισιτηρίων για τις ευπαθείς ομάδες», ανέφερε στην «Ε» ο κ.Παντελιός.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.