Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μια βραδιά αφιερωμένη στην Κλειώ Δενάρδου στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας(video)

Κλειώ Δενάρδου
27 Ιουλίου 2021 / 14:25
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Τη μουσική εκδήλωση διοργανώνει στις 5 Αυγούστου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανεμόμυλου, με ελεύθερη είσοδο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στην σπουδαία Κερκυραία ερμηνεύτρια Κλειώ Δενάρδου διοργανώνει ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ανεμόμυλου «Θωμάς Φλαγγίνης» την Πέμπτη 5 Αυγούστου στις 9.15 μ.μ. στο παλαιό Φρούριο.
Την εκδήλωση, θα «ντύσει» με τις μελωδίες της και η ίδια η κ.Δενάρδου, καθώς θα τραγουδήσει μπροστά στο κοινό.

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα στο Φλαγγίνειο, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παντελής Κοντός αναφέρθηκε στην σπουδαία καλλιτέχνιδα καλώντας τους νέους να θυμούνται αυτές τις μεγάλες φωνές που έφτιαξαν την καλλιτεχνική ιστορία της Κέρκυρας. «Είναι μεγάλη η τιμή της Κέρκυρας και υποχρέωσή μας όλοι οι νέοι να ακούν και να θυμούνται αυτές τις μεγάλες φωνές που έφτιαξαν αυτή την ιστορία του τόπου.

Η καλλιτεχνική ιστορία της Κέρκυρας φτιάχτηκε με κόπο και ιδρώτα αλλά έχουμε την χαρά και την τιμή να έχουμε μεγάλους καλλιτέχνες από αυτόν τον τόπο, όπως η Κλειώ Δενάρδου. Η τιμή είναι διπλή, διότι η κ.Δενάρδου με όλη αυτή την δυσκολία που περνάμε επέλεξε να συμμετέχει σε μια τέτοια βραδιά και να τραγουδήσει για όλους τους Κερκυραίους και όλοι μαζί να μην ξεχνάμε να παλεύουμε γι’ αυτόν τον τόπο», τόνισε ο ίδιος.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Ανδρέα Γκούση.

Η κ. Δενάρδου εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε τον Σύλλογο για την διοργάνωση της βραδιάς. «Με χαρά μου θα τραγουδήσω για την Κέρκυρα και τους Κερκυραίους για την πατρίδα μου. Πιστεύω να σας ευχαριστήσω και με χαρά σας περιμένουμε», ανέφερε η κ.Δενάρδου.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.