Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Φαίακας για τον θάνατο του Χριστόδουλου Αυλωνίτη

Συλλυπητήρια
22 Ιουλίου 2021 / 12:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν ένας νέος άνθρωπος, μόλις στα 45 του φεύγει από τη ζωή ο πόνος είναι μεγάλος και γίνεται μεγαλύτερος,

αν είναι αγαπητός από όλους και έχει σε όλο το νησί μόνο φίλους. Αυτή είναι η περίπτωση του Χριστόδουλου Αυλωνίτη, που η αγγελία του θανάτου του σκόρπισε θλίψη.

Οι εκατοντάδες αναρτήσεις και τα λόγια των φίλων του, συγκινούν και αν και δεν τον φέρνουν πίσω, μένει χαραγμένος στη μνήμη όλων αυτών των ανθρώπων.
Ο Χριστόδουλος ήταν φίλος του χάντμπολ, αφού φόρεσε και τη φανέλα του Φαίακα και εκεί άφησε το δικό του στίγμα, με την οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου να θρηνεί και αυτή έναν αθλητή της που έφυγε νωρίς.

Η διοίκηση εξέφρασε δημόσια τα συλλυπητήρια στον Χριστόδουλο με την εξής ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ και σύσσωμη η οικογένεια του «ΑΟ Φαίακα Κέρκυρας» εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη τους για την απώλεια του παλιού αθλητή της ομάδας και ένθερμου φιλάθλου της, Χριστόδουλου Αυλωνίτη, καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό παράδεισο «Ψυχούλη».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια