Ανανέωσε με την ΑΕΛ ο Κώστας Κυπτίου

Ανανέωσε με την ΑΕΛ ο Κώστας Κυπτίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί η ΑΕΛ να αποκαλείται «Βασίλισσα του Νότου» αλλά θα έλεγε κανείς πως ο Κώστας Κυπτίου είναι ο πρίγκιπάς της.

21
Ιουλίου / 2021

Ένας ποδοσφαιριστής που πραγματικά μέσα στο γήπεδο κάνει τη διαφορά και ίσως αυτός που προσέφερε τα περισσότερα τις δυο τελευταίες σεζόν. Ένας ποδοσφαιριστής που θα έπρεπε να παίζει σε ανώτερες κατηγορίες, αλλά αγαπάει και τιμάει τη φανέλα της Λευκίμμης και τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν.

Και για τη νέα σεζόν, ο Κώστας Κυπτίου θα φοράει τη φανέλα της ομάδας, αφού έγινε ανανέωση της συμφωνίας των δυο πλευρών. Ίσως η καλύτερη είδηση και για τους φίλους της ομάδας που γνώριζαν ότι πέραν των δυο αρχηγών, τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές ανανέωσαν συν ένας που προωθείται από την Ακαδημία. Σιγά-σιγά η διοίκηση ετοιμάζει το ρόστερ, ενώ ερωτηματικό παραμένει η θέση του προπονητή και των συνεργατών του, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Π. Κορομπόκη, αφού ακούγονται ονόματα, αλλά επίσημα υπάρχει σιγή ιχθύος.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ: Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Κυπτίου. Για ακόμη μια χρονιά ο Κώστας θα προσφέρει με την εμπειρία του και την ηγετική φυσιογνωμία του το κάτι παραπάνω. Το Δ.Σ. του εύχεται μια σεζόν γεμάτη Υγεία και πολλές επιτυχίες, τόσο προσωπικές όσο και με τη φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας. Μια ομάδα – ένα πάθος. Συνεχίζουμε.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ