Ανακατασκευάζονται τα αποδυτήρια των Αργυράδων

Ανακατασκευάζονται τα αποδυτήρια των Αργυράδων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές ότι μια από τις πλέον ιστορικές ομάδες του νησιού, ο Κρόνος Αργυράδων στερείται γηπέδου,

21
Ιουλίου / 2021

αφού αυτό που είχε έγινε σχολικό κέντρο χωρίς ωστόσο να βρεθεί ένας νέος χώρος. Πάνε σχεδόν δυο δεκαετίες που η ομάδα των Αργυράδων, η οποία πριν από δυο χρόνια πήρε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, είναι τσιγγάνος, μετακόμισε στο γήπεδο του Περιβολιού και ο αγώνας των κατοίκων του χωριού, είχε μια μικρή δικαίωση.

Αυτή ήρθε με τη διαμόρφωση και κατασκευή ενός γηπέδου 5x5 στο νότιο τμήμα του παλιού γηπέδου, στον χώρο που έγινε και η ανακατασκευή των αποδυτηρίων, που μετά από πενήντα σχεδόν χρόνια δόθηκε η χρηματοδότηση. Αυτά θα είναι χρήσιμα και για τα παιδιά που πηγαίνουν εκεί να προπονηθούν με την Ακαδημία του Κρόνου, αλλά και η ομάδα να έχει τα γραφεία της, που τόσο στερήθηκε.    

Αυτό δεν είναι η λύση του προβλήματος, αλλά ένα «μπάλωμα» για να μπορούν τουλάχιστον τα παιδιά του χωριού, που είναι στην Ακαδημία να έχουν έναν χώρο δίπλα τους για προπόνηση. Το μεγάλο όμως και δίκαιο αίτημα των Αργυραδιτών να έχουν όπως παλιά το δικό τους γήπεδο παραμένει και κάποτε ίσως η Δημοτική αρχή να δώσει τη λύση. Για την ανακατασκευή των αποδυτηρίων η ομάδα εξέφρασε τις δικές της απόψεις. 

Η ανακοίνωση του Κρόνου: Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο για τα παιδιά μας να έχουν τον δικό τους χώρο. Ένα βήμα πιο κοντά στους αγώνες που έδωσαν πολύ συγχωριανοί μας και πίστεψαν σε αυτό. Ένα βήμα πιο κοντά ο Κρόνος μας να έχει έστω και μια μικρή στέγη για τις δύσκολες μέρες χωρίς το δικό του γήπεδο. Αναμνήσεις για τους παλιούς; Χιλιάδες.. αναμνήσεις που έρχονται για να μείνουν στα δικά μας παιδιά.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ