Στο Ταλίν της Εσθονίας Καρύδη, Δουκατέλης, Δόση

Στο Ταλίν της Εσθονίας Καρύδη, Δουκατέλης, Δόση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ταξίδεψαν για το Ταλίν της Εσθονίας οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23,

07
Ιουλίου / 2021

ανάμεσά τους δυο αθλητές του Κερκυραϊκού, η Σπυριδούλα Καρύδη και ο Σπύρος Δουκατέλης, καθώς και η Παναγιώτα Δόση του Γ.Σ Βενιζέλος (πρώην αθλήτρια του ΑΟ Κέρκυρα).


  Η Σπ. Καρύδη αριστερά στο αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρηση για το Ταλίν


Σίγουρα η παρουσία τους εκεί είναι επιτυχία, όμως επειδή μας έχουν συνηθίσει σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είτε Κ-18 είτε Κ-20 να έρχονται μετάλλια στο νησί μας, αυτό περιμένουμε και τώρα, από την Κ-23 μια κατηγορία που δεν έχει μετάλλιο αθλητής-τρια από την Κέρκυρα. Τόσο η Σπυριδούλα Καρύδη που θα αγωνιστεί σε μήκος και τριπλούν όσο και Π. Δόση αν βρεθούν σε καλή μέρα θα πάρουν μετάλλιο, ενώ ο Σπ. Δουκατέλης που θα τρέξει με την ομάδα σκυταλοδρομία 4Χ400 ευελπιστούμε ότι θα διακριθεί, αν και εκεί δεν είναι ατομικό το αγώνισμα.

Η αποστολή που αναχώρησε για το Ταλίν την Τρίτη (6/7) σε τρία γκρουπ θα επιστρέψει στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα (12/7).  Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έκανε ήδη γνωστό πως οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά σε livestreaming μετάδοση.  Η Π. Δόση με τον πατέρα και προπονητή της λίγο πριν την αναχώρηση


Με βάση το πρόγραμμα που δόθηκε, πρώτη θα μπει στους αγώνες η Παναγιώτα Δόση την Πέμπτη 8 Ιουλίου το πρωί στις 10.15, όπου έχει θα διεξαχθεί ο προκριματικός στο άλμα εις Ύψος )όριο πρόκρισης 1,89μ. αλλά μάλλον θα είναι μικρότερο), με τον τελικό να έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 18.40. Το απόγευμα της Πέμπτης στις 17.10 ξεκινάει ο προκριματικός στο άλμα τριπλούν για την Σπυριδούλα Καρύδη (όριο 13,60μ.), ενώ ο τελικός θα γίνει την Παρασκευή στις 16.00

Η Σπ. Καρύδη έχει το πρωί του Σαββάτου στις 9.45 τον προκριματικό στο άλμα εις μήκος (όριο πρόκρισης 6,48μ.)  και στις 16.20 την Κυριακή τον τελικό. Τέλος ο Σπύρος Δουκατέλης θα τρέξει την Κυριακή, στις 11.10 στον προκριματικό και αν η ομάδα περάσει τελικό, την ίδια μέρα στις 19.50 όπου η σκυταλοδρομία 4Χ400   (Ντέτσικας, Δρίτσας, Γιώργος Λαμπρόπουλος (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), Σπύρος Δουκατέλης (Κερκυραϊκός ΓΣ) θα είναι και το τελευταίο αγώνισμα του προγράμματος.

Εκτίμησή μας ότι τα παιδιά θα φέρουν δύο με τρία μετάλλια στο νησί μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ