Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επί τάπητος τα ανοιχτά μέτωπα στην εστίαση

ΕΝΩΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
03 Ιουλίου 2021 / 13:46

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων που έχει ξεκινήσει το Επιμελητήριο Κέρκυρας για τις «Επιχειρηματικές ευκαιρίες ανάπτυξης και δικτύωσης των επιχειρήσεων του τόπου μας»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα προβλήματα και οι εξελίξεις του κλάδου της εστίασης στην Κέρκυρα βρέθηκαν στο επίκεντρο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11 το πρωί στο Επιμελητήριο Κέρκυρας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων  που έχει ξεκινήσει  το Επιμελητήριο Κέρκυρας για τις «Επιχειρηματικές ευκαιρίες ανάπτυξης και δικτύωσης των επιχειρήσεων του τόπου μας», ώστε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις κάθε κλάδου να συμμετέχουν σε συναντήσεις εργασίας, προκειμένου να καταγραφούν και να επιλυθούν ανάγκες και προβλήματα.
Στην συνάντηση συμμετείχε το δ.σ. της Ένωσης Εστίασης Κέρκυρας, η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, ενώ παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας), Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Σ.Ε.(Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων) και μέλος ΔΣ Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γεώργιος  Καββαθάς.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστίασης Κέρκυρας, Σάκης Κώστας αναφέρθηκε στο ζήτημα της συνέχισης της επιδότησης ενοικίου για τις επιχειρήσεις, λόγω της πανδημίας, στη διεξαγωγή σεμιναρίων για το προσωπικό και τις επιχειρήσεις αναφορικά με το service,τα κοστολόγια κ.α., στην εφαρμογή των πρόσφατων μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για covid free εστιατόρια και καφέ αλλά και το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων στη μουσική.
 
«Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και θέσαμε υπόψιν όλων των μερών συγκεκριμένα ζητήματα που μας απασχολούν, καθώς και τις δυσλειτουργίες που δημιουργεί το πρωτόκολλο bubble στην κρουαζιέρα», τόνισε στο enimerosi.com ο κ.Κώστας.
 
Η συνάντηση εργασίας διήρκησε περίπου δυο ώρες.