Τρίτη η Σπυριδούλα με άλμα πάνω από 14 μ.

Τρίτη η Σπυριδούλα με άλμα πάνω από 14 μ.

Το όνειρο για 14,32μ. στους αγώνες αυτούς που θα της έδιναν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο δεν έγινε εφικτό, αλλά η Σπυριδούλα μπήκε στο κλαμπ των σπουδαίων αθλητριών της χώρας, έχει όλο το μέλλον μπροστά της για σπουδαία καριέρ.

19
Ιουνίου / 2021

ΚΛΟΥΖ ΝΑΠΟΚΑ. (ΡΟΥΜΑΝΙΑ). Η Σπυριδούλα Καρύδη έδωσε 10 βαθμούς για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Α΄ κατηγορίας που γίνεται Σάββατο και Κυριακή 19&20 Ιουνίου στην πόλη Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας.
 
Η Κερκυραία πρωταθλήτρια είχε πολύ καλή παρουσία και μπόρεσε στο 4ο άλμα της να κάνει 14,13μ. ένα άλμα  ίδιο με της 23χρονης Λευκορωσίδας Skvartsova Viyaleta που ήλθε 2η με την 20χρονη κερκυραία που πήρε τελικά την 3η θέση.

Σπουδαία εμφάνιση και μεστή για την Σπυριδούλα, που έκανε άσχημο ξεκίνημα με 2 άκυρα άλματα, έκανε 13,96μ. στο 3ο και 14,13μ. στο τέταρτο, τόσα ήταν αυτά που είχαν δικαίωμα σε αυτό τον αγώνα να κάνουν οι αθλήτριες.
Νικήτρια η Φινλανδέζα Salminen με 14,63μ.Το όνειρο για 14,32μ. στους αγώνες αυτούς που θα της έδιναν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο δεν έγινε εφικτό, αλλά η Σπυριδούλα μπήκε στο κλαμπ των σπουδαίων αθλητριών της χώρας, έχει όλο το μέλλον μπροστά της για σπουδαία καριέρα, μια καριέρα που είναι ακόμη στο ξεκίνημά της.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ