Στα Ανάκτορα της Κ.Πλατείας η συναυλία της ΦΕ Μάντζαρος την Δευτέρα

Στα Ανάκτορα της Κ.Πλατείας η συναυλία της ΦΕ Μάντζαρος την Δευτέρα

Η Φιλαρμονική «Μαντζαρος», με πρωτοβουλία του Αρχιμουσικού της κ. Σωκράτη Άνθη, ήταν η πρώτη που καθιέρωσε στην Κέρκυρα τους εορτασμούς της Παγκόσμιας Ημέρας της Μουσικής, για πρώτη φορά από το 2014

19
Ιουνίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η «Φιλαρμονική Εταιρία Μαντζαρος», τιμά και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής, η οποία εορτάζεται σε όλο τον κόσμο κάθε 21 Ιουνίου. 


Στo πλαίσιo αυτό, το μουσικό σώμα της ΦΕΜ, θα πραγματοποιήσει Συναυλία στο εξωτερικό περιστύλιο των Ανακτόρων Αρχαγγέλου Μιχαήλ & Αγίου Γεωργίου (Ανάκτορα κάτω πλατείας), την Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021, στις 20:30 μμ, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Σωκράτη Άνθη και με έργα των G. Bizet, Ν. Χ. Μάντζαρου, Contran Tampe, Ferdinand Herold, Dimitri Shostakovich, Jan Ban der Roost, Elton John, Leonard Bernstein και Νικου Φαρουγγια. 


Η Φιλαρμονική «Μαντζαρος», με πρωτοβουλία του Αρχιμουσικού της Σωκράτη Άνθη, ήταν η πρώτη που καθιέρωσε στην Κέρκυρα τους εορτασμούς της Παγκόσμιας Ημέρας της Μουσικής, για πρώτη φορά από το 2014 (σημειώνεται ότι παγκοσμίως ο θεσμός αυτός έχει καθιερωθεί, ήδη από το 1982) και αυτό είναι κάτι που συνεχίζεται έως και σήμερα αδιάκοπα). 


Το κάλεσμα της Φιλαρμονικής: «Στη συναυλία αυτή θα υπάρχει κοινό 100 καθήμενων ατόμων και θελουμε να προσκαλέσουμε τους φίλους και τις φίλες που το επιθυμούν, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να περάσουν μια όμορφη βραδιά, γιορτάζοντας όλοι μαζί την Μουσική, που τόσα σημαίνει για την Κερκυρα. 


Σημειώνεται ότι συναυλία θα εφαρμοστούν τα απαιτούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, περιορισμοί, μέτρα και αποστάσεις που επιβάλλει η σχετική νομοθεσία».