Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κανονικά στη θέση τους οι εκπαιδευτικοί για τις Πανελλήνιες

Πανελλαδικές
16 Ιουνίου 2021 / 10:53
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ομαλά εξελίσσονται από το πρωί οι πανελλήνιες στα εφτά εξεταστικά κέντρα της Κέρκυρας,

όπου σήμερα διαγωνίζονται οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων στα Αρχαία Ελληνικά, τα Μαθηματικά και τη Βιολογία.

Όπως τόνισε στην «Ε» ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων Πέτρος Αγγελόπουλος, οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στην διαδικασία των εξετάσεων προσήλθαν κανονικά, καθώς εξαιρέθηκαν από την σημερινή απεργία της ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη διεξαγωγή των εξετάσεων.

«Όλοι οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στις εξετάσεις ήταν στις θέσεις τους, καθώς εξαιρέθηκαν από την απεργία της ΑΔΕΔΥ, ενώ οι υπόλοιποι μπορούν να λάβουν μέρος στην απεργιακή κινητοποίηση», τόνισε ο ίδιος.

Η διαδικασία των εξετάσεων σε ορισμένα από τα εξεταστικά κέντρα της Κέρκυρας ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση, λόγω προβλημάτων που σημειώθηκαν στην αποστολή των θεμάτων. Ωστόσο το ζήτημα επιλύθηκε άμεσα και οι υποψήφιοι διαγωνίστηκαν χωρίς προβλήματα.

Αύριο οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται στα Μαθηματικά (Άλεγεβρα), ενώ την Παρασκευή οι εξετάσεις συνεχίζονται για τους υποψηφίους των ΓΕΛ με τα μαθήματα της Κοινωνιολογίας, της Χημείας και της Πληροφορικής.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.