Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Με ούριο άνεμο» τερμάτισε η 35η Ρεγκάτα Μπρίντιζι - Κέρκυρα

Ρεγκάτα
14 Ιουνίου 2021 / 15:02
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Την Τρίτη η τελετή απονομής επάθλων στη Μαρίνα Γουβιών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επανήλθε φέτος, για 35η χρονιά, ο ιστιοπλοϊκός αγώνας Μπρίντιζι- Κέρκυρα, που πέρσι αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας Covid-19.
Ήταν η πρώτη χρονιά που, λόγω των συνθηκών, η εκκίνηση δεν συνοδεύτηκε από την φαντασμαγορική εκδήλωση που γίνεται πάντα στο Λιμάνι του Μπρίντιζι. 



Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Μαρίνας Γουβιών Σπύρο Φιστουρή, την Κυριακή, 13 Ιουνίου, 104 σκάφη έφυγαν από το λιμάνι του Μπρίντιζι στις 10:00 το πρωί ώρα Ιταλίας.
Το πρώτο πλοίο "έκοψε το νήμα" στις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής στον τερματισμό έξω από το λιμάνι της Κασσιόπης. 

Η Μαρίνα Γουβιών είναι πλέον «πλημμυρισμένη» από τα πληρώματα των σκαφών, αφού όλα είναι ελλιμενισμένα στην Μαρίνα Γουβιών. Η απονομή επάθλων θα γίνει την Τρίτη 15/6 στις 16:00 στο γήπεδο του Κρίκετ που βρίσκεται εντός της μαρίνας.

Καλεσμένοι στην εκδήλωση είναι η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Μερόπη Υδραίου, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Πάνος Βαρούχας, η αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Μελίτα Ανδριώτη, ο Κεντρικός Λιμενάρχης, ο Διοικητής του ΝΑΣΚΕ κ.α. 
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.