Γενική Συνέλευση και εκλογές στον ΑΟ Κέρκυρα

Γενική Συνέλευση και εκλογές στον ΑΟ Κέρκυρα

Το νυν Δ.Σ. του ΑΟ Κέρκυρα, σε συγκέντρωση στο Φαληράκι στις 1/10/2020

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΑΟ Κέρκυρα που πέρασε στα χέρια των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ομάδας, μετά από απουσία 7 χρόνων

11
Ιουνίου / 2021

επανήλθε την περασμένη χρονιά στις διοργανώσεις, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΚ. Γνωστοί είναι οι αγώνες κάποιων ανθρώπων ώστε να γίνει ξανά ενεργό το σωματείο και πλέον προχωράει με στόχο να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες.

Ο νέος αθλητικός νόμος και η ανάγκη προσαρμογής των σωματείων σε αυτόν, φέρνει Γενική Συνέλευση και εκλογές και στον ΑΟ Κέρκυρα, ο οποίος το γνωστοποίησε στους φίλους και τα μέλη με την εξής ανάρτηση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε, η Γενική Συνέλευση, που θα έχει στην ημερήσια διάταξή της τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου να πραγματοποιηθεί την 26η Ιουνίου 2021.
Δυνάμει του από 31η Μαΐου 2021 του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Α.Ο. Κέρκυρα, συγκαλείται Γενική Συνέλευση την 26η Ιουνίου 2021 ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 π.μ. στις δημοτικές εγκαταστάσεις στο Φαληράκι.

Η Γενική Συνέλευση συγκαλείται με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης 
Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του σωματείου μας
Τροποποίηση καταστατικού και κωδικοποίηση αυτού σύμφωνα με το άρθρο 78 του Αστικού Κώδικα με το Νόμο 4726/2020.
Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα και ώρα 11:00 π.μ.

Σημείωση: Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19 έτσι όπως προβλέπεται από τις διατάξεις της πολιτικής προστασίας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ