Νέα ΔΣ σε Ολυμπιάδα, Αχιλλέα και Οδυσσέα

Νέα ΔΣ σε Ολυμπιάδα, Αχιλλέα και Οδυσσέα

Ο νέος πρόεδρος της Ολυμπιάδας Καρουσάδων, Αλέκος Κουρσάρης (δεξιά)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι εκλογικές διαδικασίες σε τρία σωματεία της Α1 ολοκληρώθηκαν βγάζοντας νέες διοικήσεις.

08
Ιουνίου / 2021

Να σημειώσουμε ότι καμιά από αυτές τις ομάδες δεν έχει πάρει αθλητική αναγνώριση και με βάση την ανακοίνωση της ΕΠΣΚ, δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές που θα γίνουν στις 30/6.
 
Ολυμπιάδα Καρουσάδων
 
Στις Καρουσάδες ο Αλέκος Κουρσάρης για μία ακόμα φορά θα ηγηθεί του ΔΣ της Ολυμπιάδας για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού αυτό αποφασίστηκε από τα μέλη σε συμβούλιο που έγινε το Σάββατο 5/6.
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ.
Πρόεδρος: Αλέκος Κουρσάρης, Αντιπρόεδρος: Αντώνης Λουκανάρης, Γεν. Γραμματέας: Ανδρέας Μπαντούνος, Β΄ γραμματέας: Παναγιώτης Ψαρράς, Ταμίας: Μπάλλας Νίκος, Γεν. αρχηγός/υπεύθυνος Ακαδημίας: Άκης Προβατάς, Έφορος: Χρήστος Καρβελάς, Αναπληρωματικό μέλος: Γιάννης Κουρσάρης του Γεωργίου.
 
Αχιλλέας Νυμφών
 
Εκλογές το Σάββατο 5/6  στις Νυμφές και την Κυριακή οι νεοεκλεγέντες συνήλθαν σε σώμα βγάζοντας τη νέα σύνθεση του Δ.Σ. με πρόεδρο την Ηλέκτρα Κούδα.
Η σύνδεση του Δ.Σ. του Αχιλλέα
Πρόεδρος: Ηλέκτρα Κούδα, Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Καλούδης, Γραμματέας: Παναγιώτης Ευθυμίου, Ταμίας: Δημήτρης Σταμπούλογλου, Μέλη: Στέφανος Τσενεμπής, Μιχάλης Μπάνος, Νίκος Βεδουράς, Αθανάσιος Κεφαλληνός, Κωνσταντίνος Ρίζος, Αναπληρωματικοί: Θεόδωρος Μαλαχάς, Βαρθολομαίος Μπάνος
 
Οδυσσέας Αυλιωτών

Την Κυριακή 6/6 έγιναν εκλογές και στους Αυλιώτες και τα μέλη της νέας διοίκησης του Οδυσσέα θα έχουν θητεία δυο χρόνια.
Για το διοικητικό συμβούλιο: Νίκος Μουζακίτης, Θεοφάνης Αυλωνίτης, Γιάννης Μουζακίτης, Αντώνιος Μουζακίτης, Θεόκλητος Λούβρος, Χρήστος Λοΐσιος, Κώστας Μουζακίτης, Σπύρος Μουζακίτης του Σταματίου, Γιώργος Κατσαρός
Αναπληρωματικοί: Στέφανος Μουζακίτης, Γιώργος Μουζακίτης, Εξελεγκτική επιτροπή: Θωμάς Μουζακίτης,
Ελισαίος Μουζακίτης, Σπύρος Μουζακίτης.

Μάλιστα σε ένα σύντομο μήνυμά τους προς τους φίλους της ομάδας τόνισαν τα εξής: «Κάθε επιτυχία σε όλους μας, τα μέλη του Δ.Σ., στη προσπάθεια μας να κάνουμε ότι δυνατό καλύτερο για τα παιδιά της περιοχής μας, τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας και της συντήρησης και βελτίωσης του γηπέδου του χωριού μας. Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή όλων των Αυλιωτινών και η πιο μικρή βοήθεια είναι αρκετή δεν περισσεύει κανείς. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλό καλοκαίρι, καλές δουλειές και όσο πιο σύντομα γίνεται να επιστρέψουμε στη κανονικότητα και στα γήπεδα».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ