Κλείδωσε την παραμονή ο ΟΦΑΜ

Κλείδωσε την παραμονή ο ΟΦΑΜ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΟΦΑΜ, έχοντας να δώσει ακόμα τέσσερις αγώνες ως το τέλος του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, γνώριζε ότι μία νίκη

26
Μαΐου / 2021

θα του ήταν αρκετή για να «κλειδώσει» την παραμονή του στην κατηγορία και έχοντας αντίπαλο τον Παναγρινιακό, οι συνθήκες ήταν ιδανικές. Βέβαια αντιμετώπιζε μια ομάδα που κυριολεκτικά καιγόταν για βαθμούς, αφού είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ήρθε στην Κέρκυρα για να πάρει κάτι θετικό.
 
Ο ΟΦΑΜ ήταν αυτός που πανηγύρισε στο τέλος αφού πήρε τη νίκη με 2-1, η οποία συνεπάγεται ότι θα παίξει και τη νέα χρονιά στη Γ΄ Εθνική. Το πρώτο ημίχρονο ήταν νευρικό και από τις δύο ομάδες και το άγχος ήταν φανερό στις κινήσεις τους. Ο ΟΦΑΜ με εκτέλεση φάουλ του Σπίνουλα από τα 35 μέτρα έκανε στο 10΄ το 1-0, αλλά στο 31΄, πάλι από φάουλ του Μήλιου και σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων, Ζωχιός και Γραικός δεν κατάφεραν να διώξουν η μπάλα και η ομάδα του Παναγρινιακού ισοφάρισε, κάνοντας το 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, ο ΟΦΑΜ, ο οποίος στο 59΄ με υπέροχο πλασέ του Σκολαρίκη έκανε το 2-1, ενώ έχασε ευκαιρίες να μεγαλώσει τον δείκτη του σκορ στο 73΄ με τον Ταμπάκου, στο 85΄ με τον Γωνιάδη και στις καθυστερήσεις με τον Γραικό.
 
ΟΦΑΜ (Σ. Σιδερόπουλος): Σκάρπος, Ταμπάκου, Μαράτζας (67΄Λουλές), Γραικός Κ., Παπαδόπουλος, Σπίνουλας Σπ., Γραικός Ι., Ζωχιός, Γωνιάδης (88΄Γραικός Αλ.), Γραικός Γ. (71΄Σπίνουλας Ν.), Σκολαρίκης. 
 
Παναγρινιακός (Β. Ξανθόπουλος): Μπαλάφας, Παναγιωτόπουλος;, Νούλας, Καλοκαίρης, Φραγγούλης, Καντάνης (40΄ Λαμπρίδης), Ντούλιας, Σκιαδάς, Αγγελής, Βασιλόγιαννης (έπαιξαν και οι Τηγανίτας, Κωστόπουλος, Κάπας).
 
Βαθμολογία
 
Αχέρων Καναλακίου                   25
Τηλυκράτης                                22
ΑΕ Λευκίμμης                             21
Κτηνοτροφικός Αστέρας             20
ΟΦΑΜ                                        19
Αμβρακικός Λουτρού                  14
ΑΟΚ Κέρκυρα                             13
Παναγρινιακός                            12
Αναγέννηση Άρτας                      12
Θύελλα Κατσικά                          11
ΑΕ Μεσολογγίου                           8
ΠΑΣ Πρέβεζα                                7
Μ. Αλέξανδρος Καστοριάς            5
Θύελλα Μοναστηρακίου               4

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ