Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέο ΔΣ στη Θύελλα

Τοπικά πρωταθλήματα
25 Μαΐου 2021 / 15:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά τις πρόσφατες εκλογές που έγιναν στη Θύελλα, συνήλθε σε σώμα το νέο ΔΣ, σε μία ομάδα η οποία είναι συνδεδεμένη με τον Όλυμπο

και στην οποία οι ποδοσφαιριστές κατά 95% είναι παιδιά 14-17 ετών. Το νέο ΔΣ απαρτίζεται κατά 80% από παλιούς ποδοσφαιριστές του Ολύμπου, με πρόεδρο ακόμη μια φορά τον Κώστα Στογιάννο, που έπαιξε ποδόσφαιρο στον Όλυμπο και πάνω από πενήντα χρόνια είναι συνδεδεμένος με την ομάδα, σαν ποδοσφαιριστής, σαν προπονητής και σαν παράγοντας.

Το Δ.Σ. της Θύελλας είναι αυτόνομο και μαζί με τον Όλυμπο, την Ακαδημία και τους  Παλαιμάχους αποτελούν έναν «οργανισμό» που προσπαθεί για το καλύτερο, βάζοντας ως πρωταρχικό στόχο να διδάξει εκτός από ποδόσφαιρο, ήθος και να διαμορφώσει σωστούς χαρακτήρες για το καλό της νεολαίας.

Πρώτος στόχος όλων είναι η συνέχιση των έργων στις εγκαταστάσεις, όπου γίνεται πολλή δουλειά και περιμένουν τη στήριξη Περιφέρειας και Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας σε αυτήν την προσπάθεια.
 
Η σύνθεση του νέου ΔΣ
 
Πρόεδρος: Κώστας Στογιάννος
Αντιπρόεδρος & υπ. τύπου: Άρης Κρεμόνας
Γεν. Γραμματέας: Τάκης Μονόπωλης
Γεν. Αρχηγός: Χρήστος Αυλωνίτης
Ταμίας: Τζίμης Κούφαλης
Έφορος ομάδος: Μάκης Καρβούνης
Αναπληρωματικοί:
Έφορος υλικού - φροντιστής: Θανάσης Κουτούφαρης
Υπ. Υποδομών: Δημήτρης Γκόγκας
Επιτροπή ανάπτυξης υποδομών: Νίκος Βαγγαλάτης, Δημήτρης Γκόγκας, Μπάμπης Στογιάννος
Συνεργάτης ΔΣ: Σπύρος Πίκουλας
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια