Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναστολή για Οδυσσέα Αυλιωτών και Αστέρα Λιαπάδων

Ακαδημίες ποδοσφαίρου
19 Μαΐου 2021 / 15:27
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στα μέσα Μαΐου δόθηκε η άδεια στις ακαδημίες να λειτουργήσουν, αλλά δεν υπάρχει καθολική ανταπόκριση από όλες.

Είτε γιατί μετά από εφτά σχεδόν μήνες, δύσκολα μπορούν να επανέλθουν, είτε γιατί ο προγραμματισμός έχει ουσιαστικά τιναχτεί στον αέρα. Κάποιοι προπονητές δεν μπορούν να επιστρέψουν για τους δικούς τους λόγους, κάποιοι παράγοντες κρίνουν ότι το να ανοίξουν για έναν ουσιαστικά μήνα, δεν προσφέρει τίποτα. Αυτά και όχι μόνο, μπορεί να συντελέσουν ώστε να αναστείλουν τις προπονήσεις προς το παρόν και να τις πάνε με το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής σεζόν τον Σεπτέμβριο.
Δυο ομάδες της Α1 με πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες τους, ο Οδυσσέας Αυλιωτών και ο Αστέρας Λιαπάδων, ήδη με επίσημες ανακοινώσεις, ενημέρωσαν για την αναστολή τους, καθώς βάζουν σε προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Λιαπάδων: «Κατόπιν της υπουργικής απόφασης για επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων και των ποδοσφαιρικών ακαδημιών, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας τους, δεδομένου των ιδιαίτερων συνθηκών που διέπουν την δομή και λειτουργία της Ακαδημίας μας (παιδιά από διαφορετικούς οικισμούς - χωριά) Αποφασίσαμε: την αναβολή των αθλητικών δραστηριοτήτων της Ακαδημίας μας. Η απόφαση σκληρή για το άθλημα που υπηρετούμε, αλλά πιστεύουμε ότι η ασφάλεια και η υγεία όλων σας είναι πιο πάνω από την ανάγκη των παιδιών για άθληση όσο και της δικής μας για εκπαίδευση - διδασκαλία. Είμαστε εδώ, είμαστε κοντά σας ευελπιστούμε το συντομότερο δυνατό με ασφάλεια να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις μας».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια