Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβολή λόγω covid στο Παναγρινιακός – ΟΦΑΜ

Γ΄ Εθνική
14 Μαΐου 2021 / 20:16
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Να παραμείνει στην κορυφή θέλει η ΑΕΛ, με νίκη επί της Πρέβεζας ο ΑΟΚΚ αγκαλιά με την παραμονή

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φτάσαμε στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και οι αναμετρήσεις των ομάδων της Κέρκυρας έχουν διαφορετικό ενδιαφέρον και σημασία. Με νίκες η ΑΕΛ θα παραμείνει στην κορυφή, ίσως και μόνη της, ενώ ο ΑΟΚ Κέρκυρα θα κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για παραμονή. Αναβάλλεται η αναμέτρηση του ΟΦΑΜ κόντρα στον Παναγρινιακό.
 
Αναβολή στο Παναγρινιακός - ΟΦΑΜ
 
Τα πολλά κρούσματα που είχαν εμφανιστεί τελευταία στην ομάδα του Παναγρινιακού, έφεραν ακόμη μια αναβολή για την ομάδα του Αγρινίου, έτσι ο αγώνας του ΟΦΑΜ με τον Παναγρινιακό δεν θα διεξαχθεί την Κυριακή, σύμφωνα με απόφαση της ΕΠΟ. Μάλιστα, αναβλήθηκε για τον ίδιο λόγο και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μ. Αλέξανδρο και Αχέροντα.
 
Θύελλα Κατσικά – ΑΕ Λευκίμμης
 
Στα Γιάννενα θα ταξιδέψει η «Βασίλισσα του Νότου» για να αντιμετωπίσει τη Θύελλα Κατσικά, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού η γιαννιώτικη ομάδα μετά την εκτός έδρας νίκη της την περασμένη Κυριακή διατηρεί ελπίδες παραμονής και θα τα δώσει όλα να φτάσει στο τρίποντο. Η ΑΕΛ θα έχει τις απουσίες της, όμως όπως και στο Μεσολόγγι δεν την πτοούν, πάει για το «διπλό» έχει την ποιότητα και την πείρα να το πετύχει. Με νίκη θα συνεχίσει να είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
 
ΑΟΚ Κέρκυρα – ΠΑΣ Πρέβεζα
 
Ίσως είναι το πιο σημαντικό ματς του ΑΟΚΚ ως τώρα, καθώς ο ΠΑΣ Πρέβεζα παίζει το τελευταίο του χαρτί, έχοντας μόνο μαθηματικές ελπίδες για παραμονή. Και αυτό γιατί δεν είναι εύκολο το πρόγραμμα της κερκυραϊκής ομάδας και θέλει τουλάχιστον δυο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια. Βέβαια είναι πολύ καλύτερη από τον αντίπαλό της, αλλά στο ποδόσφαιρο μετράνε και άλλοι παράγοντες. Ο ΑΟΚΚ με τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών, θα έχει πάλι κάποιες απουσίες.
 
Το πρόγραμμα
 
Θύελλα Κατσικά - ΑΕ Λευκίμμης
Θύελλα Μοναστηρακίου - Αμβρακικός Λουτρού
Τηλυκράτης Λευκάδας - ΑΕ Μεσολογγίου
ΑΟΚ Κέρκυρα – ΠΑΣ Πρέβεζα
Αναγέννηση Άρτας – Κτηνοτροφικός Αστέρας
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια