Έως 15 Ιουνίου η υποχρεωτική παραλαβή του Health First για τα καταλύματα

Έως 15 Ιουνίου η υποχρεωτική παραλαβή του Health First για τα καταλύματα

Υποχρεώσεις των τουριστικών καταλυμάτων που θα λειτουργήσουν φέτος - Ενημέρωση από την Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας (ΟΕΤΚ)

11
Μαΐου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας ανακοινώνει στα μέλη της ότι ξεκίνησε η διαδικασία παραλαβής των νέων Καρτελών Ενημέρωσης Πελάτη για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων.

Η παραλαβή και ανάρτηση της Καρτέλας Ενημέρωσης Πελάτη βάση της Υ.Α. 91354/2017 είναι υποχρεωτική για όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Γνωστοποιείται επίσης ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ1632/21-4-21 θεσπίστηκε Σήμα Πιστοποίησης με τον τίτλο “Health First” το οποίο είναι υποχρεωτικό να το παραλάβουν έως τις 15-06-2021 όλα τα τουριστικά καταλύματα που θα λειτουργήσουν φέτος.

Για τα μη κύρια τουριστικά καταλύματα το Σήμα χορηγείται από το Υπουργείο Τουρισμού μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου https:www.mintour.gov.gr

Επισημαίνουμε ότι η διαδικασία απόκτησης του Σήματος πρέπει να επαναληφθεί και για τις επιχειρήσεις που λειτούργησαν το  2020 και είχαν παραλάβει το Σήμα “Health First” από το Υπουργείο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομοσπονδία στο τηλ. 26610 26133.