Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γύρισε το ματς ο ΑΟ Κασσιώπης, 2-1 τον Μ. Αλέξανδρο

γ΄εθνική
25 Απριλίου 2021 / 19:03

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πιο σοβαροί πίεσαν, έφτασαν να ισοφαρίσουν στο 65΄ και στο τέλος να φτάσουν στη νίκη που τους δίνει ψυχολογία για να συνεχίσουν και να πετύχουν το στόχο της παραμονής.

Ματς ζωής και θανάτου στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού οι δυο ομάδες ήθελαν το τρίποντο για να έχουν ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Ο Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας Καστοριάς δεν είχε νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΑΟ Κασσιόπης προερχόταν από δυο συνεχόμενες και ήθελε να συνεχιστεί το σερί και τα κατάφερε με ανατροπή, αφού βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 0-1.

Το ματς ήταν μέτριο σε γενικές γραμμές, λίγες φάσεις στο α΄ μέρος, ένα γκολ για τους φιλοξενούμενους και ένα χαμένο πέναλτι για τον ΑΟ Κασσιόπης. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πιο σοβαροί πίεσαν, έφτασαν να ισοφαρίσουν στο 65΄ και στο τέλος να φτάσουν στη νίκη που τους δίνει ψυχολογία για να συνεχίσουν και να πετύχουν το στόχο της παραμονής.

Στο 2΄ σουτ Βιλα έδιωξε ο Κοσμίδης, ενώ στο 14΄ σε κόρνερ ο Καρέλι την κεφαλιά του Κ. Σαββόπουλου απέκρουσε ασθενώς απόκρουση ο Ράξα και ο Χασάι πρόλαβε και με πλασέ έκανε το 0-1. Μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια η Κασσιόπη στο 23΄ όταν κέρδισε πέναλτι ο Σταύρε, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά απέκρουσε ο Κοσμίδης και στο 44΄ δυνατό σουτ του Χασάι έστειλε λίγο έξω τη μπάλα.

Στο 52΄ ο Σαββόπουλος βρέθηκε μόνος, αλλά πλάσαρε πάνω στον Ράξα και δεν έδωσε προβάδισμα δυο γκολ στην ομάδα του. Στο 65΄ έχουμε το 1-1 για την κερκυραϊκή ομάδα όταν με ωραίο πλασέ ο Τσιάβος σκόραρε, αξιοποιώντας πάσα Γκόγκου, ενώ στο 84΄ ο Πλατέλας με ωραίο σουτ εκτός περιοχής κάνει το τελικό 2-1.
Διαιτητής: Κώστας Νέος (ΕΠΣ Ηπείρου), βοηθοί: Λ. Λιαμιράς και Ι. Ράπτης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας).

ΑΟ Κασσιόπης (Κ. Χριστοφοράκης): Ράξα, Γκόγκος, Παναγιώτου, Ντίας, Λαζάρου, Ριμπέιρο, Πλατέλας, Κλωνάρης, Σταυρέ, Βίλα, Μπραχιματάι (35΄ Μπουτάνι). (Τσιάβος, Γιώτας)
Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας (Δημητρίου): Κοσμίδης, Τόσκος, Σιαραφέρας, Μήνος, Σαββόπουλος Κ., Ευαγγέλου, Μηλιάτης, Παναγιωτίδης, Σαββόπουλος Ε., Ταρέλι, Χασάι. (ΜΗλιάτης Α., Μπήττας, Παπαθανασίου, Καραμανίδης)