Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αποφασίζουν την Παρασκευή οι λοιμωξιολόγοι για τα τοπικά πρωταθλήματα

Τοπικά πρωταθλήματα
08 Απριλίου 2021 / 16:27

ΑΘΗΝΑ. Η νέα διοίκηση της ΕΠΟ, μπορεί να προχώρησε στη λήψη αποφάσεων και για τη Γ΄ Εθνική, αλλά για τη μεγάλη πλειοψηφία των ομάδων

που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα, άφησε εκκρεμότητα που πρέπει να κλείσει άμεσα.

Εδώ και καιρό οι ομάδες γνωρίζουν ότι δύσκολα θα συνεχιστούν τα τοπικά πρωταθλήματα, όμως κάποιες που είχαν στόχο να πάρουν πρωτάθλημα και να ανέβουν στη Γ΄ Εθνική, ήλπιζαν ότι θα γίνει κάτι. Όπως πχ ότι υπήρχε το ενδεχόμενο για αυτές τις ομάδες που θέλουν πρωτάθλημα, σε κάθε ΕΠΣ να γίνει ένα μίνι πρωτάθλημα ανάμεσα σε αυτές που θα δηλώσουν, αλλά η ΕΠΟ δεν έδειξε να το προωθεί, τουλάχιστον ως σήμερα.

Η Ομοσπονδία απευθύνθηκε με έγγραφο στους λοιμωξιολόγους προκειμένου να εξετάσουν το θέμα την Παρασκευή και ανάλογα με την απόφαση τους να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις.

Όμως με βάση τη λογική είναι αδύνατον να γίνουν αγώνες αφού ακόμη και να ανάψει η επιτροπή των λοιμωξιολόγων το πράσινο φως την Παρασκευή και να ξεκινήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα προπονήσεις, δεν μπορούν να γίνουν αγώνες παρά μετά το Πάσχα, αφού οι ομάδες θέλουν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες προετοιμασία. Πέραν αυτού, η λογική λέει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων ούτε να ακούσει θέλει για επιστροφή στην αγωνιστική δράση τον Μάιο και εννοείται ότι και στην Κέρκυρα οι ομάδες δεν θα ήθελαν να επιστρέψουν στους αγώνες στο ξεκίνημα της τουριστικής σεζόν, αν και εφόσον γίνει αυτό στα μέσα Μαΐου.