Ζαγοράκης: Να συνεργαστούμε για το καλό του ποδοσφαίρου

Ζαγοράκης: Να συνεργαστούμε για το καλό του ποδοσφαίρου

ΑΘΗΝΑ. Μπορεί οι εκλογές στην ΕΠΟ να έγιναν πριν δέκα μέρες, αλλά τη Δευτέρα 4 Απριλίου συγκεντρώθηκαν οι νεοεκλεγέντες για να συγκροτηθούν σε σώμα.

06
Απριλίου / 2021

Ήταν γνωστό ότι νέος πρόεδρος θα είναι ο Θ. Ζαγοράκης, αλλά ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αλλαγές που μπορεί να γίνουν. Δεν υπάρχει κάτι σημαντικό, πέραν του ότι, όπως λένε οι πληροφορίες, ο Θ. Ζαγοράκης δεν έκανε κάποιες νέες προτάσεις, όμως έδωσε το στίγμα του για το πού θέλει να κινηθεί η νέα διοίκηση, ζητώντας ομαδική δουλειά και συνάντηση με τους προέδρους των ΕΠΣ για το καλό του ποδοσφαίρου, όπως τόνισε.

Η ανακοίνωση  της ΕΠΟ αναφέρει: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην πρώτη της συνεδρίαση μετά  τις εκλογές της 27ης Μαρτίου 2021, συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα ως ακολούθως.
Πρόεδρος: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Παναγιώτης Δημητρίου
Α΄ Αντιπρόεδρος: Στέργιος Αντωνίου
Ταμίας: Κλέαρχος Τζαφέρης

Τα μέλη του προεδρείου εξελέγησαν με 16 ψήφους επί 17 ψηφισάντων.
Εκτελεστικός Γραμματέας ορίστηκε ο Ιάκωβος Φιλιππούσης με 11 ψήφους επί ισαρίθμων ψηφισάντων. Οι εκπρόσωποι της Super League 1 και Super League 2 δεν έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία ελλείψει σχετικής εξουσιοδότησης από τις ΓΣ των συνεταιρισμών τους.

Αμέσως μετά τη συγκρότηση της ΕΕ σε σώμα, ο πρόεδρος κ. Θόδωρος Ζαγοράκης απηύθυνε καλωσόρισμα στα μέλη της νέας ΕΕ: "Σας καλωσορίζω στην πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας. Θεωρώ ότι είμαστε ομάδα και θα λειτουργήσουμε ως ομάδα. Έχουμε πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε και να συνεισφέρουμε στην πρόοδο του ποδοσφαίρου, με τη βοήθεια και της ολιστικής μελέτης, η οποία περιέχει κάποιες καλές ιδέες. Ελπίζω στο επόμενο διάστημα να βρεθούμε κοντά και με τους 55 προέδρους των ΕΠΣ, ώστε να συνεργαστούμε για το καλό του ποδοσφαίρου σε όλη τη χώρα".