«Διαλυμένοι οι δρόμοι μας» διαμαρτύρονται οι επαγγελματίες Αγ. Γεωργίου Πάγων στον Μαχειμάρη

«Διαλυμένοι οι δρόμοι μας» διαμαρτύρονται οι επαγγελματίες Αγ. Γεωργίου Πάγων στον Μαχειμάρη

Φωτό αρχείου

«Αν συνεχίσετε να αδιαφορείτε για τη ζωή των συμπολιτών σας και την οικονομία μιας ολόκληρης περιοχής του Δήμου σας, θα μας βρείτε απέναντί σας»

06
Απριλίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κατάσταση του ήδη κατεστραμένου οδικού δικτύου έχει χειροτερέψει, τονίζουν στην επιστολή τους οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων Αγ. Γεωργίου Πάγων - Αρμενάδων. «Είναι στο χέρι σας να προστατεύσετε τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής μας από την επικινδυνότητα αυτών των δρόμων, καθώς, αν δεν λυθεί άμεσα και οριστικά το θέμα, θα γίνουμε μάρτυρες σοβαρών ατυχημάτων» τονίζουν προς τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γιώργο Μαχειμάρη.


Αναλυτικά η επιστολή του Σωματείου ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων Αγ. Γεωργίου Πάγων - Αρμενάδων:

Προς: Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας κ. Γ. Μαχειμάρη -
Πρόεδρο και μέλη Δημοτικού Συμβουλίου B. Βόρειας Κέρκυρας

Κοινοποίηση: Περιφερειάρχη Ι.Ν. κυρία Ρόδη Τσαγκαροπούλου – Κράτσα - Βουλευτές Κέρκυρας κ.κ Σ.Γκίκα, Δ. Μπιάγκη, Α. Αυλωνίτη

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, Μετά τις δύο επιστολές που σας έχουμε στείλει στις 14-02-20 και 21-10-20 επανερχόμαστε ακόμη μια φορά στο θέμα των κατεστραμμένων κοινοτικών και δημοτικών δρόμων της περιοχής μας, κινδυνεύοντας ίσως να χαρακτηριστούμε γραφικοί αλλά μην έχοντας άλλο τρόπο να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας για αυτήν την κατάσταση που διαρκώς χειροτερεύει.

Δυστυχώς, παρά τις διαμαρτυρίες και τις εκκλήσεις μας, η κατάσταση των δρόμων που οδηγούν στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, ξεκινώντας από την κάθοδο των Καββαδάδων προς την παραλία και μετά από τη διαδρομή Καστελλάνων Μέσης – Αρκαδάδων – Αγρού – Ασπιωτάδων – Μανατάδων – Παραλίας Α. Γεωργίου, παραμένει τραγική.

Ειδικά στον δρόμο Ασπιωτάδων – Μανατάδων – Αγίου Γεωργίου, τα πράγματα είναι ακόμη τραγικότερα και το οδόστρωμα βρίσκεται σε ακόμη χειρότερη κατάσταση απ’ ό,τι προηγουμένως, καθώς τα έργα οδοποιίας που ξεκίνησε ο Δήμος έμειναν ημιτελή, με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι πλέον κατεστραμμένος και επικίνδυνος.

Όπως καταλαβαίνετε, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και είναι στο χέρι σας να προστατεύσετε τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής μας από την επικινδυνότητα αυτών των δρόμων, καθώς, αν δεν λυθεί άμεσα και οριστικά το θέμα, θα γίνουμε μάρτυρες σοβαρών ατυχημάτων.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν συνεχίσετε να αδιαφορείτε για τη ζωή των συμπολιτών σας και την οικονομία μιας ολόκληρης περιοχής του Δήμου σας, θα μας βρείτε απέναντί σας, ξεκινώντας από την παράσταση διαμαρτυρίας των μελών του σωματείου μας μπροστά από το Δημαρχείο σε λίγες μέρες από σήμερα.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΜΑΚΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ