Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρία στα τρία για τον ΝΑΟΚ σε ΚΟΕ και ΕΚΟΦΝΣ

Κολύμβηση
30 Μαρτίου 2021 / 16:30

Γ. Δημουλής: Θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης

ΑΘΗΝΑ. Μπορεί ο Σπύρος Γιαννιώτης να μην κέρδισε τις εκλογές της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, αλλά ο ΝΑΟΚ με τρεις ουσιαστικά υποψηφίους σε ΚΟΕ και ΕΚΟΦΝΣ είχε 100% επιτυχία, καθώς εκλέχθηκαν όλοι και στα νέα Δ.Σ. των Ομοσπονδιών θα είναι και ο Σ. Γιαννιώτης και ο Α. Παυλογιάννης και ο Γ. Δημουλής.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης θα είναι στο Δ.Σ. της ΚΟΕ, αν και έχασε την προεδρία με 111-91 από τον άλλοτε διεθνή πολίστα Κ. Γιαννόπουλο. Μαζί του ένας σπουδαίος άνθρωπος και επιστήμονας ο Α. Παυλογιάννης, παλιός αθλητής και μέλος του Δ.Σ. του ΝΑΟΚ, που ξεχωρίζει σαν ιστορικός του αθλητισμού και η παρουσία του στο Δ.Σ. είναι ευτύχημα για το άθλημα.

Από την άλλη, εντυπωσίασε η πρωτιά στις εκλογές της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας του προέδρου του ΝΑΟΚ Γιώργου Δημουλή, κάτι που δείχνει την εμπιστοσύνη των άλλων κωπηλατικών ομίλων στο πρόσωπό του. Μάλιστα φρόντισε με ανάρτησή του να ευχαριστήσει αυτούς που τον ψήφισαν και να τους διαβεβαιώσει ότι θα φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.
 
Η ανακοίνωση του Γ. Δημουλή: «Σας ευχαριστώ πολύ για τις θερμές σας ευχές, σχετικά με την εκλογή μου στην Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία. Μεγάλη μου τιμή αλλά και ευθύνη να συμμετάσχω στο ανώτερο διοικητικό επίπεδο στο άθλημα της καρδιάς μου. Θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των φίλων του αθλήματος και της μεγάλης ιστορίας του Ομίλου μας».