Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μέχρι το Σάββατο 27/3 οι εγγραφές για τον μαθηματικό διαγωνισμό «Πυθαγόρας»

Μαθηματικός διαγωνισμός
24 Μαρτίου 2021 / 15:24

Σκοπός του νέου διαγωνισμού «Πυθαγόρας» είναι τα παιδιά να ζήσουν τη μαθηματική εμπειρία και πρόκληση, ανεξάρτητα από την επίδοσή τους στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία). Φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το παράρτημα Κέρκυρας διοργανώνει τον νέο πρωτότυπο διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Πυθαγόρας» για μαθητές Β, Γ, Δ, Ε και Στ Δημοτικού, Α, Β και Γ Γυμνασίου. Σκοπός του νέου διαγωνισμού «Πυθαγόρας» είναι τα παιδιά να ζήσουν τη μαθηματική εμπειρία και πρόκληση, ανεξάρτητα από την επίδοσή τους στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν έγκρισης από την επιτροπή διαγωνισμών, για δίδυμα και μόνον αδέλφια προβλέπεται ειδική έκπτωση. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το παράρτημά μας.

Για να θεωρηθεί εγγεγραμμένος ένας μαθητής και να λάβει τους κωδικούς συμμετοχής στο διαγωνισμό θα πρέπει να έχει καταθέσει το αντίτιμο των 10 ευρώ στο λογαριασμό του Παραρτήματός μας.

Όσοι δεν το έχουν κάνει και επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να το κάνουν εντός αυτής της εβδομάδας. Όποιος έχει πληρώσει αλλά δεν έχει λάβει email επιβεβαίωσης πληρωμής από εμάς ή δεν έχει λάβει τους κωδικούς του παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικά.

Οι εγγραφές κλείνουν το Σάββατο 27/03/2021. Μετά από αυτή την ημερομηνία δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία εγγραφή.

Δηλώσεις συμμετοχής:
 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeIgf_LNYJPAExRkNxmX6bv6_mPSSNmwZXVE6f8t0jYMRMhgQ/viewform
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο site της ΕΜΕ Κέρκυρας
http://dide.ker.sch.gr/emekerkyra/ , στη σελίδα ΕΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ στο facebook καθώς και στο site της ΕΜΕ http://www.hms.gr/pythagoras/ .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μαγιολαδίτης Μάριος