Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με πυρά κατά Χονδρογιάννη παραιτείται ο Α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Νίκος Χειρδάρης

Επιμελητήριο
22 Μαρτίου 2021 / 10:04

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την παραίτησή του από το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου ανακοίνωσε ο Α΄αντιπρόεδρος Νίκος Χειρδάρης.

Στην επιστολή παραίτησης, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιώργο Χονδρογιάννη, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Χειρδάρης επισημαίνει: «Στήριξα όσο κανένας άλλος, εσάς προσωπικά, με σθένος και αποφασιστικότητα στα συλλογικά όργανα, στον δημόσιο διάλογο και στην κοινωνία γενικότερα, όταν κάποιοι άλλοι σας λοιδωρούσαν και σας απαξίωναν. 

Εργάστηκα όπως επέβαλε η συνείδησή μου με ήθος και αξιοπρέπεια. Ουδέποτε αρνήθηκα να δώσω δύσκολες μάχες, όμως η υπομονή έχει ένα όριο και η ανοχή και η αντοχή κάποτε εξαντλούνται. 

Δεν μπορώ να συνεχίσω να εργάζομαι μαζί σας, επειδή κατάλαβα, έστω κι αργά, ότι χρησιμοποιείτε εντέχνως τους συνεργάτες σας, τους απαξιώνετε και στην πρώτη ευκαιρία, κοινώς τους "αδειάζετε", όπως έγινε με εμένα προσωπικά, με όλους τους προηγούμενους αντιπροέδρους που είχαν θητεύσει, κατά τη μακρά σας θητεία, αλλά και με άλλα μέλη της Διοίκησης, τα οποία παραιτήθηκαν για τους ίδιους ακριβώς λόγους. 

Όπως αντιλαμβάνεστε σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Λειτουργείτε εν κρυπτώ και δεν ενημερώνετε τα συλλογικά όργανα για θέματα μείζονος σημασίας».