2.000 άτομα σε κηδεία ιερέα στη Δράμα - Επί τόπου ο ΕΟΔΥ

2.000 άτομα σε κηδεία ιερέα στη Δράμα - Επί τόπου ο ΕΟΔΥ

Έντονη ανησυχία στις υγειονομικές αρχές της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και ειδικά στον δήμο Προσοτσάνης με φόβους για ραγδαία έξαρση των κρουσμάτων της πανδημίας

12
Μαρτίου / 2021

ΔΡΑΜΑ. Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και ειδικά στον δήμο Προσοτσάνης με φόβους για ραγδαία έξαρση των κρουσμάτων της πανδημίας.

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ βρίσκονται στην περιοχή μετά την κηδεία του πατέρα Αριστείδη Παπαδόπουλου ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών Εφημέριος και πνευματικός πατέρας της Ενορίας του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού, η οποία βρίσκεται στο χωριό Μικρόπολη, καθώς κατά δήλωση του δημάρχου, Θεόδωρου Αθανασιάδη, "συγκέντρωσε περίπου 2.000 άτομα".

"Ο πατέρας Αριστείδης ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινότητα γι’ αυτό και στην κηδεία μαζεύτηκαν περίπου 2.000 άτομα. Αυτά βέβαια δεν ήταν μόνο από το χωριό Μικρόπολη, αλλά και από τα κοντινά χωριά. Είχε πολλά πνευματικά παιδιά. Εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να βοηθήσουμε την κατάσταση με ειδικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ που έκαναν και σήμερα (11/3) rapid test αλλά και την ερχόμενη εβδομάδα" τόνισε ο κ. Αθανασιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ανέφερε ακόμη ότι "υπήρξε κινητοποίηση και ενημέρωση, τα πνευματικά του παιδιά όμως ήθελαν να πάνε". "Ο κόσμος συνειδητά πήγε, πήραν κάποια μέτρα, θα κριθούν τα πράγματα από το αποτέλεσμα. Τα πρώτα τεστ ήταν αρνητικά, την επόμενη εβδομάδα θα ξαναγίνουν", πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι η κηδεία που έγινε πριν από μερικές μέρες, έγινε σε ανοιχτό χώρο, ενώ τόνισε πως ο ίδιος που έχει νοσήσει στο παρελθόν από κορονοϊό, δεν ήταν παρών.

Πηγή: news247.gr