Στις 3 Απριλίου ο δεύτερος μαθηματικός διαγωνισμός «Πυθαγόρας»

Στις 3 Απριλίου ο δεύτερος μαθηματικός διαγωνισμός «Πυθαγόρας»

Θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως ηλεκτρονικά - δηλώσεις μέχρι 25 Μαρτίου

04
Μαρτίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το παράρτημα Κέρκυρας διοργανώνει τον νέο πρωτότυπο διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Πυθαγόρας» για μαθητές Β, Γ, Δ, Ε και Στ Δημοτικού, Α, Β και Γ Γυμνασίου.

Σκοπός του νέου διαγωνισμού «Πυθαγόρας» είναι τα παιδιά να ζήσουν τη μαθηματική εμπειρία και πρόκληση, ανεξάρτητα από την επίδοσή τους στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Οι εγγραφές καθώς και η καταληκτική ημερομηνία που θα μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι η 25η Μαρτίου 2021. Πέρα από αυτή την ημερομηνία δεν θα πραγματοποιούνται εγγραφές και πληρωμές. Μέσα στο Μάρτη θα λάβετε e-mail από την Μαθηματική Εταιρεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την εγγραφή με τον κωδικό μαθητή που θα χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε στη πλατφόρμα του διαγωνισμού. Αν μια μέρα πριν το διαγωνισμό δεν έχετε λάβει το e-mail παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:

https://forms.gle/DzboRNNsctnHYAcPA

Η ετήσια συνδρομή των 10 ευρώ μπορεί να γίνει με κατάθεση στο λογαριασμό της ΕΜΕ Κέρκυρας
ΙΒΑΝ: GR5101713800006380128655351 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
Με σημείωση: Πυθαγόρας-{ΕΠΩΝΥΜΟ-ΟΝΟΜΑ ΜΑΘΗΤΗ}

Ο διαγωνισμός φέτος θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως ηλεκτρονικά στις 3 Απριλίου 2021. Ο κάθε μαθητής για τη συμμετοχή του πρέπει να έχει στη διαθεσή του ένα ψηφιακό μέσο (pc, laptop, tablet κλπ) καθώς και πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Μέσα στον μήνα που ακολουθεί θα οριστικοποιηθούν και οι ώρες του διαγωνισμού καθώς και ο τρόπος που θα συνδεθείτε για να συμμετάσχετε. Θα αναρτήσουμε τις πληροφορίες όταν οριστικοποιηθούν από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μαγιολαδίτης Μάριος

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σταθόπουλος Σπύρος