Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Χάρης Λαβράνος νέος καλλιτεχνικός διευθυντής της Φιλαρμονικής «Καποδίστριας»

Φιλαρμονική
03 Μαρτίου 2021 / 15:23

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών η επιτροπή αξιολόγησης των βιογραφικών, στο γραφείο του ΔΣ της Φιλαρμονικής Καποδίστριας.

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης δόθηκαν άμεσα στο ΔΣ
Η συνεδρίαση του ΔΣ αμέσως μετά, ομόφωνα και πανηγυρικά, επέλεξε για Διευθυντή Σχολών - Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Φιλαρμονικής τον Λαβράνο Χαρίλαο (Χάρης Λαβράνος, μεταδιδακτορική έρευνα, διδακτορικό πτυχίο Μουσικών Σπουδών Ιονίου Πανεπιστημίου, διδασκαλία σε μεταπτυχιακό πανεπιστημιακό πρόγραμμα, πτυχίο τρομπέτας, πτυχία θεωρητικών).

Το ΔΣ της Φιλαρμονικής ανακοίνωσε «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα τρία Αξιότιμα μέλη της Επιτροπής (κο Νίκο Παπαδημητρίου Διδάκτορα Ιονίου Πανεπιστημίου, κο Κίμωνα Χυτήρη Καλλιτεχνικό Δ/ντη Ωδείου Κέρκυρας, Δήμο Δημητριάδη Διδάκτορα Ιονίου Πανεπιστημίου) για τον άψογο, επιστημονικό και επαγγελματικό τρόπο με τον οποίο έκαναν τις αξιολογήσεις τους και βοήθησαν πραγματικά το ΔΣ στις αποφάσεις του! Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στη διαδικασία! Ολα τα βιογραφικά ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και ήταν τιμή για τη Φιλαρμονική μας, αλλά και ευθύνη η επιλογή μεταξύ Άριστων! Ευχαριστούμε πολύ!»

Πηγή: FB Φιλαρμονικής Ένωσης Καποδίστριας