«Μποναμάς» 3000 για οικογενειακό τραπέζι με φίλους στην Λευκάδα

«Μποναμάς» 3000 για οικογενειακό τραπέζι με φίλους στην Λευκάδα

(26) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (3) στη Ζάκυνθο, (4) στην Κεφαλονιά και (2) στη Λευκάδα για περιορισμό μετακίνησης.

21
Φεβρουαρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. (ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ι.Ν.) Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
 
Στο πλαίσιο αυτό, απογευματινές ώρες το Σάββατο (20.02.2021), στη Κεφαλονιά, συνελήφθη ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 € για παραμονή δύο πελατών σε χώρο του καταστήματος, ενώ σε κάθε πελάτη επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 € για την παραμονή στο χώρο, καθώς και από 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας.
 
Επιπλέον, το Σάββατο, βραδινές ώρες, στη Λευκάδα, συνελήφθη ημεδαπή και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 € για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης σε οικία και βεβαιώθηκε από 300 €πρόστιμο σε (3) συμμετέχοντες για παραβάσεις του περιορισμού κίνησης.
 
Στο ίδιο πλαίσιο ελέγχων, βεβαιώθηκαν (26) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (3) στη Ζάκυνθο, (4) στην Κεφαλονιά και (2) στη Λευκάδα για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 €
 
Τέλος, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν (20) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (4) στη Ζάκυνθο, (2) στην Κεφαλονιά και (1) στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 €