Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε πρόσληψη 5 ατόμων προχωράει ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας

κορονοϊός
19 Φεβρουαρίου 2021 / 12:52

Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών που δημιουργήθηκαν από τη λήψη έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid 19

ΚΕΡΚΥΡΑ. (ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ). Σε πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ, διαφόρων ειδικοτήτων, συνολικά 5 ατόμων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών που δημιουργήθηκαν από τη λήψη έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid 19» προχωράει ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας, χρονικής διάρκειας οκτώ μηνών από την ημερομηνία της πρόσληψης, διαφόρων ειδικοτήτων.

Γενικά προσόντα
•Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τα προσόντα πρόσληψης τόσο κατά τον χρόνο λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων όσο και κατά τον χρόνο της πρόσληψης.

•Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Το κατώτατο όριο ηλικίας θα πρέπει να είναι συμπληρωμένο κατά την υποβολή της αίτησης.

•Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι: α) Έλληνες πολίτες, β) πολίτες των άλλων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπό τους περιορισμούς του άρθρου 1παρ. 1 του N.2431/1996 και, γ) Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαποί που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, και ομογενείς εξ Αιγύπτου χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιότητα τους ως Ελλήνων, κατά το γένος και τη συνείδηση, αποδεικνύεται με άλλους τρόπους (ν.δ. 3832/1958, ως ισχύει).

•Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης για την οποία προσλαμβάνονται.

•Να μην έχουν χρόνια υποκείμενα νοσήματα, να μην ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ευάλωτες στον κορωνοϊό COVID-19.

•Να μην έχουν κώλυμα κατά τα άρθρα 16-17 του κώδικα Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση) με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

Εξαίρεση: Σε περίπτωση ύπαρξης του κωλύματος της παραπάνω παραγράφου και προκειμένου για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού, εξαιρούνται από το κώλυμα όσοι έχουν εκτίσει την ποινή τους ή επειδή έχουν αρθεί τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί ή επειδή έχουν απολυθεί υπό όρους (άρθρ. 4παρ. 6 Ν. 2207/1994).

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1.Αίτηση -Υπεύθυνη Δήλωση όπως αυτή επισυνάπτεται στην παρούσα ανακοίνωση.
2.Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου.
3. Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών και εν γένει των τίτλων που αποδεικνύουν τα προσόντα που απαιτούνται από τις επιμέρους ειδικότητες (εφόσον απαιτείται).
4.Πιστοποιητικά Πληροφορικής ή γνώσης χειρισμού Η/Υ

Προθεσμία και τόπος υποβολής των αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, με τους εξής τρόπους: α) είτε στο πρωτόκολλο του Δήμου Νότιας Κέρκυρας (Δημοτικό Κατάστημα Αργυράδων) ή β) είτε ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected], ή [email protected]. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την 20-02-2021 έως και 23-02-2021 μέχρι 14:30 μετά το μεσημέρι.

Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης θα γίνει στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Νότιας Κέρκυρας (Δημοτικό Κατάστημα Λευκιμμαίων – 21ης Μαρτίου 222Β), στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.southcorfu.gov.gr), στην εφημερίδα Καθημερινή Ενημέρωση φ. Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου, καθώς και στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».