Παραμένουν κλειστά τα σχολεία σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

Παραμένουν κλειστά τα σχολεία σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στα νησιά τις προσεχείς ημέρες, σύμφωνα με της μετεωρολογικές προβλέψεις, σε συνδυασμό με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούνται (ανοιχτά παράθυρα, αερισμός των αιθουσών κλπ)

16
Φεβρουαρίου / 2021

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. Ύστερα από απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, όλες οι σχολικές μονάδες της Α΄/βθμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης, θα παραμείνουν κλειστές σε όλη την επικράτεια των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας & Ιθάκης, από την Τετάρτη 17/2/2021 έως και την Παρασκευή 19/2/2021 για τους παρακάτω λόγους:
 
Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στα νησιά μας τις προσεχείς ημέρες, σύμφωνα με της μετεωρολογικές προβλέψεις, σε συνδυασμό με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούνται (ανοιχτά παράθυρα, αερισμός των αιθουσών κλπ)

Λόγω της εκτεταμένης διασποράς του κορωνοιού που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες στην ΠΕ Κεφαλληνίας και ειδικότερα στο Δήμο Σάμης.

Λόγω των προβλημάτων που παρατηρούνται στην οδική κυκλοφορία στο νησί της Ιθάκης, σαν αποτέλεσμα του μεσογειακού κυκλώνα “Ιανός”.