Με τον Αντώνη Σουρβίνο συναντήθηκε η Υδραίου

Με τον Αντώνη Σουρβίνο συναντήθηκε η Υδραίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση με τον Περιφερειακό Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας Ιονίων Νήσων, Ναύαρχο ε.α. Αντώνη Σουρβίνο είχε τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου,

15
Φεβρουαρίου / 2021

η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου. Τη συζήτηση απασχόλησαν οργανωτικά αλλά και ουσιαστικά θέματα, όπως αυτό της σύστασης του Τοπικού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και της στελέχωσής του.

Η Δήμαρχος ενημέρωσε επίσης τον κ. Σουρβίνο ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία της με τον κ. Χαρδαλιά, ο τελευταίος της έκανε γνωστό ότι προτίθεται να ικανοποιήσει το αίτημα  το οποίο του έθεσε για δημιουργία στην Κέρκυρα Κέντρου Διαχείρισης Κινδύνων.  Από την πλευρά του ο κ. Σουρβίνος δήλωσε ότι η ενημέρωση την οποία έχει προσανατολίζεται σε αυτή την κατεύθυνση και πράγματι ένα εκ των τεσσάρων Κέντρων  Διαχείρισης Κινδύνων στην Ελλάδα, θα εγκατασταθεί στην Κέρκυρα.

Από την πλευρά της η Μ. Υδραίου ευχαρίστησε τον κ. Σουρβίνο για τη συνάντηση και ευχόμενη  να έχει καλή θητεία του δήλωσε ότι προτίθεται να συνεργαστεί τα μέγιστα με τον ίδιο και τον νέο φορέα για την προστασία της υγείας και της περιουσίας των πολιτών και γενικότερα προς όφελος του τόπου.