Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με τον Λέσση η Ένωση πυροσβεστών για τη μεταστέγαση του πυροσβεστικού Αργυράδων

πυροσβεστικό κλιμάκιο αργυράδων
11 Φεβρουαρίου 2021 / 19:07

Ο Δήμαρχος συμμερίζεται τις απόψεις περί ανάγκης μεταστέγασης, όπως επίσης ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα το εισηγηθεί ώστε να επιλυθεί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τετάρτη 10/2/2021 το Δ.Σ. της Ένωσης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας Κ. Λέσση με θέμα την ανάγκη μεταστέγασης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργυράδων. Στην συνάντηση παρευρέθη και το μέλος -Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργυράδων.

Ο Δήμαρχος αφού μας καλωσόρισε, άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που υπάρχουν στο Κλιμάκιο, του παραδόθηκε φωτογραφικό υλικό και μας ανέφερε ότι γνωρίζει πλήρως για τις άσχημες συνθήκες που επικρατούν στον Κλιμάκιο, συμμερίζεται τις απόψεις μας περί ανάγκης μεταστέγασης, όπως επίσης ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα εισηγηθεί ώστε να επιλυθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτό το χρόνιο πρόβλημα.

Στην συνέχεια το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Καββαδίας Ιωάννης, ο οποίος αφού του έγινε μία ενημέρωση, ανέφερε πως αφού ο Δήμος είναι αυτός που πληρώνει για την στέγαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, αυτός είναι και ο υπεύθυνος να βρει κατάλληλο χώρο για να στεγαστεί νέο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο.

Η Ε.Υ.Π.Σ.Ν. Κέρκυρας ευχαριστεί τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα συνάντησης και θέλει να ελπίζει ότι θα υλοποιηθούν άμεσα οι δεσμεύσεις του και ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας να έχει επιτέλους ένα Πυροσβεστικό Κλιμάκιο σύμφωνα με τις ανάγκες και της προδιαγραφές του προβλέπονται αλλά και εφάμιλλο της προσφοράς που δίνουν οι Πυροσβέστες για τους συνανθρώπους μας και την κοινωνία.