Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΔΕΕΠ Κέρκυρας: Ένα σημαντικότατο έργο παραδίδεται στην Κέρκυρα

Εργατικές κατοικίες
09 Φεβρουαρίου 2021 / 17:13

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΕΠ). Η ΔΕΕΠ Κέρκυρας (πρώην ΝΟΔΕ), εξέδωσε δελτίο Τύπου, σχετικά με την παράδοση των πρώτων

εργατικών κατοικιών στον Άγ. Ιωάννη.

Αναλυτικά αναφέρει: «Μετά από 14 χρόνια φοβερής ταλαιπωρίας και πληθώρας δυσεπίλυτων τεχνικών και νομικών προβλημάτων, παραδόθηκαν σήμερα το πρωί οι πρώτες 68 από τις 176 εργατικές κατοικίες του οικισμού «Κέρκυρα V» στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, παρουσία, μεταξύ άλλων, του Βουλευτή Κέρκυρας της ΝΔ κ. Στέφανου Γκίκα, του Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρου Πρωτοψάλτη και της Δημάρχου κεντρικής Κέρκυρας κ. Μερόπης Υδραίου.

Η κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη υπήρξε ιδιαίτερα αποτελεσματική στην επίλυση των εκκρεμών προβλημάτων του έργου αυτού και στην ολοκλήρωση του, η δε συμβολή του βουλευτή Κερκυρας κ. Γκίκα, του κ. Πρωτοψάλτη που έδειξε ενδιαφέρον και ξεκάθαρη πολιτική βούληση και της κ. Υδραίου υπήρξε καθοριστική για να βρισκόμαστε σήμερα στην ευχάριστη αυτή θέση.

Σύντομα θα αρχίσουν να παραδίδονται και οι υπόλοιπες κατοικίες, ενώ σε σύντομο χρόνο θα ολοκληρωθούν και τα έργα αποχέτευσης, απολύτως απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του οικισμού.

Η ΔΕΕΠ Κέρκυρας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στο να αποκτήσουν στέγη 176 οικογένειες, μετά από τέτοια ταλαιπωρία πολλών ετών και θέλει να ευχηθεί καλή εγκατάσταση στους δικαιούχους συμπολίτες μας».