Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεάν Rapid Tests από την Περιφέρεια, στο ισόγειο της Παλιάς Νομαρχίας

Rapid Tests
27 Ιανουαρίου 2021 / 14:23
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Δωρεάν Rapid Tests από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, στο ισόγειο της Παλιάς Νομαρχίας – Απαιτείται μόνο ταυτότητα και ΑΜΚΑ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε μια ακόμα δράση πρόληψης από τον Covid19 προβαίνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και της ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες των Ιονίων Νήσων.

Σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021, από τις 09:00 το πρωί έως και τις 14:00 μετά το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για Covid19 στο ισόγειο του κτηρίου της Π.Ε. Κέρκυρας (Παλιά Νομαρχία, οδός Σαμάρα 13).

Τα δωρεάν rapid tests αφορούν όλους τους πολίτες και δεν απαιτείται ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν και να υποβληθούν στον δειγματοληπτικό έλεγχο έχοντας απλώς μαζί τους την ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ τους.

Όπως υπογράμμισε για μια ακόμα φορά ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Ζορμπάς, η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών στους δειγματοληπτικούς ελέγχους για Covid19 είναι εξαιρετικά μεγάλης σημασίας, στην προσπάθεια που καταβάλει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τον έλεγχο της πανδημίας και την προστασία των πολιτών, ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.