Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προς χρηματοδότηση τα covid τεστ από την Πολιτεία

Γ΄ Εθνική
26 Ιανουαρίου 2021 / 16:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Πολλά είναι τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί στον αθλητισμό από τον covid-19, αλλά όλα δείχνουν ότι πλησιάζει

η στιγμή που και η Γ΄ Εθνική θα πάρει το πράσινο φως, εκτός απρόοπτου, για να ξαναρχίσει. Οι τρεις ομάδες της Κέρκυρας, ΑΕ Λευκίμμης, ΟΦΑΜ και ΑΟΚ Κέρκυρα, έχουν και αυτές να αντιμετωπίσουν δύσκολες οικονομικές συνθήκες, μέσα σε αυτές και το κόστος των τεστ για covid-19 που θα πρέπει λογικά να κάνουν κάθε εβδομάδα. Μιλάμε για τουλάχιστον 30 άτομα σε κάθε ομάδα, με το κόστος να είναι αδύνατον να πληρωθεί τη δεδομένη στιγμή.

Όμως μία πληροφορία, από τη ΓΓΑ αναφέρει ότι η Κυβέρνηση ενέκρινε τη χρηματοδότηση των τεστ. Μία τέτοια εξέλιξη πιθανόν θα βοηθήσει πάρα πολύ αλλά πρέπει πρώτα να περάσει από το Υπουργικό Συμβούλιο ώστε να πάει πιο ολοκληρωμένη η πρόταση στην επιτροπή λοιμωξιολόγων, η οποία και θα αποφασίσει, έτσι ώστε το συντομότερο να καταστεί η εφικτή η έναρξη προπονήσεων των ομάδων.
Το σχέδιο αυτό, προβλέπει την πραγματοποίηση εβδομαδιαίων τεστ στους ποδοσφαιριστές, τεστ τα οποία θα ενταχθούν στο πρόγραμμα ελέγχου των εκπαιδευτικών, δασκάλων και καθηγητών.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια