Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαδικτυακή εκδήλωση για ανάδειξη προϊόντων οικολογικού τουρισμού

οικολογικός τουρισμός
20 Ιανουαρίου 2021 / 17:28
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ομάδα Εστίασης (Focus Group) με θέμα «Μέθοδοι ανάδειξης και ενίσχυσης των προϊόντων οικολογικού τουρισμού που συνδέονται με τις αρχαίες θαλάσσιες διαδρομές και αναγνώριση των δυνατοτήτων και απαιτήσεων από τους επαγγελματίες του τουρισμού» στο πλαίσιο του έργου APPRODI

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων διοργανώνει μια Ομάδα Εστίασης (Focus Group) με θέμα «Μέθοδοι ανάδειξης και ενίσχυσης των προϊόντων οικολογικού τουρισμού που συνδέονται με τις αρχαίες θαλάσσιες διαδρομές και αναγνώριση των δυνατοτήτων και απαιτήσεων από τους επαγγελματίες του τουρισμού» στο πλαίσιο του έργου APPRODI - “From Ancient Maritime Routes to eco-touristic destinations”.

Η ομάδα εστίασης θα διεξαχθεί τη Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 με ώρα έναρξης 10:30 π.μ. με τη χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας Webex.
Προσκαλούνται φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού να δηλώσουν συμμετοχή έως την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Νάντια Καρρά , email: [email protected]

Σημ.:  Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων τηρώντας τις αποφάσεις και οδηγίες του Υπουργείου Υγείας  για αναστολή πραγματοποίησης όλων των εκδηλώσεων προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19 στη χώρα μας αποφάσισε να υλοποιήσει την εν λόγω εκδήλωση  διαδικτυακά ώστε να συνεχιστεί η ομαλή υλοποίηση του έργου APPRODI.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.