Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Ομοσπονδία ζητάει επανέναρξη των αγώνων 13-14 Φεβρουαρίου

Χάντμπολ
20 Ιανουαρίου 2021 / 16:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος απέστειλε έγγραφο προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με κοινοποίηση

στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, στο οποίο αιτείται την επανέναρξη των πρωταθλημάτων Handball Premier και Α1 Γυναικών το Σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου 2021.

Η ομάδα του Φαίακα, έστω και με πολλές αλλαγές στο ρόστερ της και στηριζόμενη κατά 90%σε ντόπιους αθλητές, έχει ξεκινήσει προπονήσεις από τη Δευτέρα 18/1, κάνοντας βέβαια και τα απαραίτητα covid τεστ. Αν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα όπως ζητάει η Ομοσπονδία θα είναι έτοιμη να αγωνιστεί, σίγουρα όμως η δυναμική και η ποιότητά της με τις αλλαγές που έγιναν, δεν θα είναι ίδια. Όμως προέχει να παίξουν τους εναπομείναντες αγώνες, ουσιαστικά τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ λογικά δεν θα γίνουν και μπαράζ στο τέλος, αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν είναι μόνο για τον πρωταθλητή και τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την έξοδό τους στην Ευρώπη.  

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής: «Κύριε Υφυπουργέ, κατόπιν της έναρξης από τις αρχές του Ιανουαρίου 2021 των προπονήσεων των 2 ανώτερων κατηγοριών του αθλήματος μας - Handball Premier και Α1 Γυναικών - και ανακτώντας σιγά αλλά σταθερά τους ρυθμούς του αθλήματος μας, σας αποστέλλουμε το έγγραφο αυτό ως αίτημα μας προς έγκριση για την έναρξη των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου των ανωτέρω 2 κατηγοριών με ημερομηνία 13-14/2/2021.
Επίσης και προκειμένου να διασφαλίσουμε τις καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες για όλους τους εμπλεκόμενους, μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα σας αποστείλουμε νέο Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο προς έγκριση και προσαρμοσμένο στα δεδομένα της πορείας του Covid19.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε την ανταπόκριση σας. Με αθλητικούς χαιρετισμούς, ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια