Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αρνητικά τα τεστ, ξεκίνησαν οι προπονήσεις

Χάντμπολ
19 Ιανουαρίου 2021 / 15:39
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου η ανδρική ομάδα του Φαίακα επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από δυόμιση μήνες,

εντελώς ανανεωμένη και με έντονο το ντόπιο στοιχείο.
Πριν από την πρώτη προπόνηση οι παίκτες υποβλήθηκαν σε covid-19 test και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Μάλιστα η διοίκηση δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας, Μ. Υδραίου η οποία έχει δεσμευτεί να καλύψει το κόστος των τεστ, με την εξής ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΦΑΙΑΞ ευχαριστεί τη Δήμαρχο Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου για την αμέριστη συμπαράστασή της για την πραγματοποίηση των covid test στους αθλητές του συλλόγου μας».

Η πρώτη προπόνηση έγινε στο κλειστό του ΕΑΚΚ και ως γνωστόν οι περισσότεροι μη Κερκυραίοι παίκτες που είχε η ομάδα, δεν συνεχίζουν. Σε αυτούς προστέθηκε και ο Τσαμουρίδης που στον Διομήδη, ενώ ουσιαστικά μένουν μόνο οι Δούγιας και Γιαννακόπουλος που πέρασαν και αυτοί από test. Πλέον οι αθλητές που θα συνεχίσουν ως το τέλος της φετινής σεζόν, αν και εφόσον ξεκινήσει, είναι οι Α. Κόντης, Π. Κατσακιώρης, Αν. Κυριακίδης, Γ. Κοσκινάς, Ι. Πάλλας, Χ. Κορακιανίτης, Φ. Καραμανλής, Σπ. Δόικας, Ι. Σκουρτάι, Χρ. Δημητρέλλος, Χ. Ασμάνογλου, Ν. Τσιλιμπάρης, Φ. Τζαμπάφτι, Σπ. Σουλάνης, Κ. Ανδριώτης, Δ. Δελλής, Αθ. Νάστος, Η. Δημητρέλος και οι Δούγιας, Γιαννακόπουλος και Κ. Βλαχόπουλος. Κάποιοι από αυτούς ήρθαν από τον Κερκυραϊκό, σε μια προσπάθεια στήριξης και συνεργασίας των δυο ομάδων.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια